Pini Kay Briketter 960kg

Flere visninger

Pini Kay Briketter 960kg
0,00 kr

Lagerstatus: Ikke på lager

Pini Kay briketter 960 kg


 • Træbriketter gør det nemt for dig at holde liv i gløderne natten over. Skru ned for lufttilførslen når du går i seng, så varmer briketterne natten over, og du kan få gang i ovnen igen når du står op om morgenen og åbner for luften. Slut med at stå op til kulde og opgaven med at få tændt op igen.

 • Briketterne består af ekstra hårde træsorter som presses så hårdt, at briketterne gløder og varmer i stedet for at gå op i flammer på ingen tid. Derfor kan de holde hele natten - eller dagen - og stadig bruges til at få gang i andre briketter, når du vil hygge dig med at fyre op lidt oftere imens du er hjemme.

 • Der anvendes 100% rent MTCC-certificeret træ til disse kvalitetsprodukter. En pakke med 10 kg svarer energimæssigt ca. til 5 liter fyringsolie.


 • Energi: 4600-4700 kWh/kg.
  Lavt vandindhold: Ca. 8%.
  Giver 1% aske.
  Briketterne er 23 cm.
  10 kg i hver pose

  Bemærk det lidt atypiske pallemål: 110 x 94 x 120 cm (BxDxH).
  Briketterne leveres i plastikindpakning og er klar til brug.
  Beskrivelse

  Detaljer

  Pini Kay briketter 960 kg Energi: 4600-4700 kWh/kg. Lavt vandindhold: Ca. 8%. Giver 1% aske. Briketterne er 23 cm. 10 kg i hver pose Bemærk det lidt atypiske pallemål: 110 x 94 x 120 cm (BxDxH). Briketterne leveres i plastikindpakning og er klar til brug. Træbriketter gør det nemt for dig at holde liv i gløderne natten over. Skru ned for lufttilførslen når du går i seng, så varmer briketterne natten over, og du kan få gang i ovnen igen når du står op om morgenen og åbner for luften. Slut med at stå op til kulde og opgaven med at få tændt op igen. Briketterne består af ekstra hårde træsorter som presses så hårdt, at briketterne gløder og varmer i stedet for at gå op i flammer på ingen tid. Derfor kan de holde hele natten - eller dagen - og stadig bruges til at få gang i andre briketter, når du vil hygge dig med at fyre op lidt oftere imens du er hjemme. Der anvendes 100% rent MTCC-certificeret træ til disse kvalitetsprodukter. En pakke med 10 kg svarer energimæssigt ca. til 5 liter fyringsolie.
  Yderligere information

  Yderligere information

  Delivery option levering 1-7 hverdage
  Bedømmelser

  Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?