Pini Kay Briketter 960kg

Flere visninger

Pini Kay Briketter 960kg
3.495,00 kr

Lagerstatus: På lager

- levering 1-7 hverdage

Over Night træbriketter i 10 kg poser på palle, ca. 960 kg. Energi: 4600-4700 kWh/kg. Lavt vandindhold: Ca. 8%. Giver < 1% aske. Produceret af hårdt pressede hårde træsorter. Derfor kan de ligge og gløde hele natten og stadig være i gang når du står op. Bemærk det lidt atypiske pallemål: 110 x 94 x 120 cm (BxDxH).


Inkl. gratis levering nu i hele Danmark.


De er ca 23cm.
Beskrivelse

Detaljer

Over Night træbriketter gør det nemt for dig at holde liv i gløderne natten over. Skru ned for lufttilførslen når du går i seng, så varmer briketterne natten over, og du kan få gang i ovnen igen når du står op om morgenen og åbner for luften. Slut med at stå op til kulde og opgaven med at få tændt op igen.

Briketterne består af ekstra hårde træsorter som presses så hårdt, at briketterne gløder og varmer i stedet for at gå op i flammer på ingen tid. Derfor kan de holde hele natten - eller dagen - og stadig bruges til at få gang i andre briketter, når du vil hygge dig med at fyre op lidt oftere imens du er hjemme.

Der anvendes 100% rent MTCC-certificeret træ til disse kvalitetsprodukter. En pakke med 10 kg svarer energimæssigt ca. til 5 liter fyringsolie. Energiindholdet er 4600-4700 kcal/kg. Svovlindholdet er < 0,02%.

Briketterne leveres i plastikindpakning og er klar til brug. LEVERING ER GRATIS og kan ske overalt på Sjælland og brofaste øer øst for Storebælt. Normal leveringstid er 1-3 dage.

Vi har egen chauffør og vi holder dig grundigt informeret om, hvornår vi kommer. Med vores ekstra lave medbringertruck kan vi placere paller på steder, hvor andre leverandører ikke kan komme til. Trucken er 184 cm høj, 230 cm bred og kan køre på næsten alle underlag. Fyn og Jylland levering til kansten.

De er ca 23cm.
Yderligere information

Yderligere information

Delivery option levering 1-7 hverdage
Bedømmelser

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?