HANDELSBETINGELSER DKbrænde.dk

Generelle oplysninger
DKBRÆNDE.DK | Trafikcenter Allé 30, 4200 Slagelse
Sjælland | CVR: 32205356
Email: hej@dkbrande.com
Telefon: 25323413

Levering
DKBrænde.dk leverer normalt inden for 1-7 hverdage. Der kan dog forekomme forlængede leveringstider i yderområder og især i spidsbelastningsperioder. Bemærk dog, at alle leveringstider på dkbrænde.dk er vejledende. Enkelte varer kan være i restordre, og der kan forekomme perioder med særlig stor ordreindgang, specielt i starten af fyringssæsonen og under tilbud. I disse tilfælde må nogle kunder forvente længere leveringstid. Dkbrænde.dk fraskriver sig ansvar overfor køber i tilfælde af forsinket levering, da de angivne leveringstider på Dkbrænde.dk er vejledende.

• Ved forgæves levering koster det 795,- pr. palle, hvis leveringsbetingelserne ikke er opfyldt.
• Skal vi genudsende pallen/pallerne koster det yderligere 500,- pr. palle.
• Er din vare allerede afsendt fra vores lager og ønsker du at annullere den, koster det dig 495,- pr. palle.
• Man kan ikke vælge faste dage eller tidspunkter, vi skal have minimum 3 dage at gøre godt med. Man skal sende en mail for aftale.

Sådan foregår leveringen

Standard levering
Vi leverer dit brænde, træpiller eller briketter ved kantstenen. Det er vigtigt, at der er plads til lastbilerne, som transporterer dit brænde. Der skal være plads til, at lastbilen kan køre til og fra din bopæl, og helt konkret betyder det, at der skal være mindst 3 meter i bredden og mindst 4 meter i højden. Det er også vigtigt, at der ikke er nedhængende grene og lignende. I forhold til underlag SKAL der være Asfalt, Fliser, Beton eller Kørefliser. Det er ikke muligt at køre hen over kantsten, på granitskærver, sten, grus eller lignende.
Vi sender en SMS-besked 1-2 dage før levering eller du får en sms med et track and trace nummer, så du kan følge forsendelsen på fragt.dk
Der er ø-tillæg på 500 kr. til følgende postnumre: 4300 Orø, 6760 Mandø og 7600 Venø.

Mobil gaffeltruck levering
Vi leverer dit brænde, træpiller eller briketter med vores lastbil med mobil gaffeltruck. Vi gør selvfølgelig alt for at få dine varer sat på det ønskede sted. Det er vigtigt, at der er plads til lastbilerne, som transporterer dit brænde. Der skal være plads til, at lastbilen kan køre til og fra din bopæl, og helt konkret betyder det, at der skal være mindst 3 meter i bredden og mindst 4 meter i højden. Det er også vigtigt, at der ikke er nedhængende grene og lignende. I forhold til underlag skal det være en god fast bund, enten som asfalt eller kørefliser.

Når du tilkøber speciallevering med mobil gaffeltruck for blot DKK 199,- per levering, leverer vi dine produkter med mobil gaffeltruck.

Vi holder dig godt informeret: Du modtager en SMS før levering og vores chauffør kontakter dig cirka en halv time før han ankommer. Levering med truck til Fyn/Jylland, får man en sms/e-mail med et track and trace nummer, så man kan følge forsendelsen på fragt.dk. og chaufføren ringer på selve dagen før levering.

Leveringen foregår med vores specialbyggede gaffeltruck, som medbringes på lastbilen. Med en højde på kun 190 cm (Jylland 2.80 cm) og en bredde på 2.30 cm kan trucken komme ind i garager, under halvtage osv. Bemærk at brændetårne er 2 m høje. Så der skal være en frihøjde på 210 cm

Speciallevering med kran
Vi leverer dit brænde, træpiller eller briketter med vores lastbil med kran. Vi gør selvfølgelig alt for at få dine varer sat på det ønskede sted. Det er vigtigt, at der er plads til lastbilerne, som transporterer dit brænde. Der skal være plads til, at lastbilen kan køre til og fra din bopæl, og helt konkret betyder det, at der skal være mindst 3 meter i bredden og mindst 4 meter i højden. Det er også vigtigt, at der ikke er nedhængende grene og lignende. I forhold til underlag skal det være en god fast bund, enten som asfalt eller kørefliser.

Når du tilkøber speciallevering med kran for blot DKK 199,- per levering, leverer vi dine produkter med kran levering.

Du får tilsendt en sms/e-mail med et track and trace nummer, så du kan følge forsendelsen på fragt.dk. Chaufføren ringer til dig på dagen ca. 30 min inden chaufførens ankomst.

Leveringen foregår med lastbil med kran. Adgangsvejen til at modtager med kran trailer skal min. være 17 meter lang. Afsætning fra lad til jord ved vognside
(op til 6 meter lige ud fra vognsiden)

Betaling
Du kan betale med:
• Bankoverførsel (se vilkår andetsteds) (obs! Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen)
• EAN-nummer
• Viabill
• Dankort, MasterCard og Visa
• Alle priser er i DKK og inklusive moms

Ved køb med Viabill vil du først modtage dine varer, og herefter falder den rente-og gebyrfrie månedsydelse hver den 20. i måneden. Aftalen om betaling hos Viabill bortfalder, når et køb fortrydes, jf. forbrugeraftalelovens § 26.
Viabill finansierer køb op til 2.000 kr. Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress. Læs mere her: www.ViaBill.com/kredit

Betaling med kreditkort sker via epay betalingsgateway.
Beløbet hæves først på dit kort, når ordren er sat til kørsel.

Fortrydelsesret
Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved hej@dkbrande.dk eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb.

Du er selv ansvarlig for at varen kommer retur, samt varens stand indtil den er modtaget af Dkbrænde.dk

Mistes eller beskadiges varen under returnering, hæfter du som kunde for varen indtil den er leveret hos Dk brænde.dk

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
Dette gælder for alt brænde fra Dkbrænde. Det skal leveres til vores lager i Slagelse. TRAFIKCENTER ALLE 30. 4200 SLAGELSE

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post.
Man er velkommen til at sende en mail til Hej@dkbrande.com for et tilbud på afhentning af returvarer

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, før varen er afsendt, tilbagefører vi det fulde beløb. Er varen derimod sat til kørsel/afsendt fratrækkes leveringsomkostningerne fra det fulde beløb.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:
DKBrænde.dk
Trafikcenter Allé 30
4200 Slagelse

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse. Mod forudgående aftale.
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.


Reklamation
Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

DKBrænde.dk
Trafikcenter Allé 30
4200 Slagelse
Email: hej@dkbrande.com

Alt reklamation foregår på mail hej@dkbrande.com med ordrenummer, billeddokumentation samt beskrivelse af reklamationen.
Når du handler på dkbrænde.dk har du som udgangspunkt 24 måneders reklamationsret. Reklamationsretten er dog begrænset af varens naturlige holdbarhed. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor 1 måned, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
Varen sendes til ovenstående adresse

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Refusion
I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der evt. ske en hel eller delvis refusion af købesummen.
Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel og disse oplysninger skal kunden selv sende til Dkbrænde.dk E-mail. Har man betalt med kort, bliver pengene tilbagebetalt til det kort som er benyttet til at betale ordren med

Forudbetaling via bankoverførsel
Som alternativ til almindelig kreditkortbetaling, kan du også vælge at betale med bankoverførsel. Det samlede beløb fremgår af ordrebekræftelsen, som vises på skærmen efter endt ordreafgivelse, og som fremsendes i kopi til den oplyste e-mailadresse. Overfør venligst beløbet til vores bankkonto i Nordea, reg.nr. 2190 kontonr. 4381107766 - husk at mærke indbetalingen med ordrenummer og navn.

Persondatapolitik
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos DKBrænde og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige på www.dkbrænde.dk er Jesper Guldbrandsen

Som registreret hos DKBrænde, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: Jesper@dkbrande.com

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Jesper Guldbrandsen på Jesper@dkbrande. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevant nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsensvej 35
2500 Valby
www.forbrug.dk
Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her -http://ec.europa.eu/odr