HANDELSBETINGELSER DKbrænde.dk

 

Generelle oplysninger

DKBRÆNDE.DK | Trafikcenter Allé 30, 4200 Slagelse

Sjælland | CVR: 32205356

Email: kundeservice@dkbrande.com

Telefon: 25323413

Levering

DKBrænde.dk leverer normalt inden for 1-3 hverdage. I højsæsonen kan der dog gå 4-7 dage.

  • Ved forgæves levering koster det 795,- pr. palle, hvis leveringsbetingelserne ikke er opfyldt.
  • Skal vi genudsende pallen/pallerne koster det yderligere 500,- pr. palle.
  • Er din vare allerede afsendt fra vores lager og ønsker du at annullere den, koster det dig 495,-

Sådan foregår leveringen

Standard levering

Vi leverer dit brænde, træpiller eller briketter ved kantstenen. Vi gør selvfølgelig alt for at får dine vare sat på det ønsket sted. Det er vigtigt, at der er plads til lastbilerne, som transporterer dit brænde. Der skal være plads til, at lastbilen kan køre til og fra din bopæl, og helt konkret betyder det, at der skal være mindst 3 meter i bredden og mindst 4 meter i højden. Det er også vigtigt, at der ikke er nedhængende grene og lignende. I forhold til underlag skal det være en god fast bund, enten som asfalt eller kørefliser. Det er ikke muligt at køre hen over kantsten, på granitskærver eller lignende. Vi gør selvfølgelig alt for at får dine vare sat på det ønsket sted.

Der bliver send email omkring din levering. Vi sender også en SMS besked på dagen for levering. Du kan også følge med, med dit Track and Trace nr.

Mobil gaffeltruck levering

Vi holder dig godt informeret: Du modtager en SMS og før levering og vores chauffør kontakter dig cirka en halv time før han ankommer.

Leveringen foregår med vores specialbyggede gaffeltruck, som medbringes på lastbilen. Med en højde på kun 184 cm og en bredde på 2,3m kan trucken komme ind i garager, under halvtage osv. Bemærk at brændetårne er 2m høje.

Betaling 

Du kan betale med:

  • Bankoverførsel (se vilkår andetsteds)(obs! Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen)
  • EAN-nummer
  • ViaBill
  • Dankort, Mastercard og Visa

  • Alle priser er i DKK og inkulsiv moms

 

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer, og herefter falder den rente-og gebyrfrie månedsydelse hver den 20. i måneden. Aftalen om betaling hos ViaBill bortfalder, når et køb fortrydes, jf. forbrugeraftalelovens § 26.
ViaBill finansierer køb op til 2.000 kr. Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress. Læs mere her: www.ViaBill.com/kredit

Betaling med kreditkort sker via epay betalingsgateway.

Der tages ikke gebyr ved betaling på dkbrænde.dk.

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra dkbrænde.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

 

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. 

 

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved Jesper@dkbrande.dk eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen.  I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 

                                                                                                                        

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

 

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

 

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for alt brænde fra dkbrænde. Det skal leveres til vores lager i Slagelse

 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

 

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

 

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

 

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

DKBrænde.dk
Trafikcenter Allé 30
4200 Slagelse

 

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse. Mod forudgående aftale.

 

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

 

Reklamation 

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:
DKBrænde.dk
Trafikcenter Allé 30
4200 Slagelse
Email: kundeservice@dkbrande.com

 

Når du handler på dkbrænde.dk har du som udgangspunkt 24 måneders reklamationsret. Reklamationsretten er dog begrænset af varens naturlige holdbarhed. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til ovenstående adresse.

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

 

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Refusion 

I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der evt. ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og DKBrænde.dk har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger sendes pr. E-mail eller pr. Tlf.

 

 Forudbetaling via bankoverførsel 

Som alternativ til almindelig kreditkortbetaling, kan du også vælge at betale med bankoverførsel. Det samlede beløb fremgår af ordrebekræftelsen, som vises på skærmen efter endt ordreafgivelse, og som fremsendes i kopi til den oplyste e-mailadresse. Overfør venligst beløbet til vores bankkonto i Nordea, reg.nr. 2190 kontonr. 4381107766 - husk at mærke indbetalingen med ordrenummer og navn.

 

Persondatapolitik
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

 

Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig.

 

Personoplysningerne registreres hos DKBrænde og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

 

Den dataansvarlige på www.dkbrænde.dk er Jesper Guldbrandsen

 

Som registreret hos DKBrænde, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: Jesper@dkbrande.com

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Jesper Guldbrandsen på Jesper@dkbrande. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsensvej 35

2500 Valby

www.forbrug.dk

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her -http://ec.europa.eu/odr

 

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret 24.01.2017

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Til:

DKBRÆNDE.DK | Trafikcenter Allé 30, 4200 Slagelse

Sjælland | CVR: 32205356

Email: kundeservice@dkbrande.com

Telefon: 25323413

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

 

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

 

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

 

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

 

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)