Træbriketter

Træbriketter har mange fordele i forhold til almindeligt brænde. Træet fra DKBrænde er pakket i praktiske poser, som er nemme at håndtere. De er derudover lettere at stable og mere kompakte.

To træbriketter svarer til tre-fire stykker brænde. Du slipper for at skulle ompakke og for at bekymre dig om, hvorvidt dit brændsel er klar til brug, for træet skal ikke tørre før de kan bruges.

Det er tilmed typisk billigere at fyre med end brænde. Kort fortalt er fordelene mange. Flere og flere går derfor over til briketter når der for alvor skal spares penge på varmeregningen.



 

 

Tilbud

Vi har altid gode tibud på træbriketter, du kan finde de gode tilbud her på siden.

Sådan foregår leveringen

Standard levering

Vi leverer dit brænde, træpiller eller briketter ved kantstenen. Vi gør selvfølgelig alt for at får dine vare sat på det ønsket sted. Det er vigtigt, at der er plads til lastbilerne, som transporterer dit brænde. Der skal være plads til, at lastbilen kan køre til og fra din bopæl, og helt konkret betyder det, at der skal være mindst 3 meter i bredden og mindst 4 meter i højden. Det er også vigtigt, at der ikke er nedhængende grene og lignende. I forhold til underlag skal det være en god fast bund, enten som asfalt eller kørefliser. Det er ikke muligt at køre hen over kantsten, på granitskærver eller lignende. Vi gør selvfølgelig alt for at får dine vare sat på det ønsket sted.

Der bliver send email omkring din levering. Vi sender også en SMS besked på dagen for levering. Du kan også følge med, med dit Track and Trace nr.

Mobil gaffeltruck levering

Vi holder dig godt informeret: Du modtager en SMS og før levering og vores chauffør kontakter dig cirka en halv time før han ankommer.

Leveringen foregår med vores specialbyggede gaffeltruck, som medbringes på lastbilen. Med en højde på kun 184 cm og en bredde på 2,3m kan trucken komme ind i garager, under halvtage osv. Bemærk at brændetårne er 2m høje.

Vi mener det, når vi siger, at det skal være nemt for dig at købe brændsel hos os! Læs mere om vores service og vores andre produkter på forsiden.

Køb

Det er nemt at købe træbriketter her på DKBrændes hjemmeside. Du kan vælge flere træbriketter varianter nedenunder, vi har flere af de kendte brands. Vi levere hurtigt normalt 1-3 hverdage. Hvis du skulle have spørgsmål til køb af briketter, står vi altid klar ved telefonen eller email. Så kontakt os gerne med spørgsmål.