Træbriketter

Træbriketter har mange fordele i forhold til almindeligt brænde. Træet fra DKBrænde er pakket i praktiske poser, som er nemme at håndtere. De er derudover lettere at stable og mere kompakte.

To træbriketter svarer til tre-fire stykker brænde. Du slipper for at skulle ompakke og for at bekymre dig om, hvorvidt dit brændsel er klar til brug, for træet skal ikke tørre før de kan bruges.

Det er tilmed typisk billigere at fyre med end brænde. Kort fortalt er fordelene mange. Flere og flere går derfor over til briketter når der for alvor skal spares penge på varmeregningen. 

 

Tilbud

Paller med briketter leveres gratis nu i hele Danmark og vi leverer normalt på 1-3 hverdage. Leveringen sker med vores egen lastbil og chauffør og vi medbringer en gaffeltruck, som kan køre på næsten alle underlag og komme ind de fleste steder. Fyn og Jylland levering til kansten.

Vi har altid gode tibud på træbriketter, du kan finde de gode tilbud her på siden.

Vi holder dig opdateret om leveringen ved at sende en sms dagen før levering og kontakte dig igen 30 minutter før vi ankommer. Vi mener det, når vi siger, at det skal være nemt for dig at købe brændsel hos os! Læs mere om vores service og vores andre produkter på forsiden.

Køb

Det er nemt at købe træbriketter her på DKBrændes hjemmeside. Du kan vælge flere træbriketter varianter nedenunder, vi har flere af de kendte brands. Vi levere hurtigt normalt 1-3 hverdage. Hvis du skulle have spørgsmål til køb af briketter, står vi altid klar ved telefonen eller email. Så kontakt os gerne med spørgsmål.