Standardlevering

Vores standardlevering er altid inkluderet i prisen når du køber brænde, træpiller eller briketter. Det indebærer levering til kantsten med Danske Fragtmænd.

Vi leverer dit brænde, træpiller eller briketter ved kantstenen. Vi gør selvfølgelig alt for at får dine vare sat på det ønsket sted. Det er vigtigt, at der er plads til lastbilerne, som transporterer dit brænde. Der skal være plads til, at lastbilen kan køre til og fra din bopæl, og helt konkret betyder det, at der skal være mindst 3 meter i bredden og mindst 4 meter i højden. Det er også vigtigt, at der ikke er nedhængende grene og lignende. I forhold til underlag skal det være en god fast bund, enten som asfalt eller kørefliser. Det er ikke muligt at køre hen over kantsten, på granitskærver eller lignende. Vi gør selvfølgelig alt for at får dine vare sat på det ønsket sted.

Hvis du har et af følgende underlag, som vist på billederne her under. Skal du vælge mobil truck levering, for at vi kan sætte dit brænde så tæt på det ønsket sted

  • Der bliver send email omkring din levering. Vi sender også en SMS besked på dagen for levering. Du kan også følge med, med dit Track and Trace nr.
  • Normal leveringstid er 1-7 arbejdsdage. Leveringstid står angivet på produktet
  • Levering til kantsten
  • Varen leveres på kundens adresse
  • Det skal være muligt at komme frem til adresse med lastbil på kørefast underlag
  • Om vinteren skal der være ryddet for sne så det er muligt at læsse af
  • Aflæsning med normal palleløfter (ikke god til ujævn underlag)

Danske Fragtmænd levere typisk med sådan en lastbil:

 

Palleløfter som bliver brugt til levering

For kun 199 kr. kan du opgradere til speciallevering, hvor vi afleverer med mobil gaffeltruck, der kan køre dit brænde og/eller dine træpiller helt ind i brændeskuret eller garagen. Speciallevering er et hit hos vores kunder. 

 

Læs mere om speciallevering her.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.