Træpiller

Vil du gerne have optimal fyringsøkonomi og spare på varmeregningen på en bæredygtig måde? Så skal du droppe kul og olie og store brændestykker og fyre med Træpiller i stedet det har store økonomiske og miljømæssige fordele!: Træpiller fra DKBrænde.dk

I vores store udvalg finder du kun de reneste brænde, som har en meget høj brændværdi og et lavt askeindhold. Vi forhandler udelukkende med de største og dygtigste træproducenter, bl.a. Agrol, Södra og German Pellets , der alle er kendte for at levere brændsel af konsistent og sublim kvalitet. Det er din garanti for at få den bedst mulige fyringsøkonomi, når du køber træpiller hos os. Med vores lynhurtige levering til hele Danmark kan du desuden hurtigt komme til at nyde godt af de mange store fordele ved at fyre med kvalitet i pillefyret, fx:

 

Bestil dine DKBrænde træpiller her
 • 6mm Træpiller
  6mm træpiller
  Bestil nu
 • 8mm Træpiller
  8mm træpiller
  Bestil nu
 • 6/8mm Indblæst
  Løse piller
  Bestil nu
 • 1/2 palle træpiller
  Bestil nu
 • Strøelse til Heste
  Dalaguld
  Bestil nu
 • DKBrænde Træpiller
  DKBrænde træpiller
  Bestil nu

 

 


Billige

Du får altid billige træpiller hos DKBrænde, vi er en af Danmark største leverandører af piller til Danmark. Vi har altid stærke priser her på vores webshop.Store besparelser på varmeregningen!
Godt brænde har en meget høj brændværdi og varmer derfor hurtigt og effektivt huset op. Derfor kan du roligt skrue ned for den dyre radiator.

CO2 neutral fyring!
Afbrændingen af træpillerne er CO2neutrale så kan du nyde varmen uden at få dårlig samvittighed.

Ubesværet optænding og fyring!
Antændes øjeblikkeligt og brænder i lang tid.

Nem opbevaring!
Vi sælger piller der er 8mm og 6mm i poser også fra eget brand DKBrænde træpiller

Agrol, Södra, Neova og German Pellets er kendte for en konstant og sublim kvalitet. Dette sammenholdt med, hvor let det er at fyre med piller gør dem til det oplagte valg, hvad enten du har pillefyr eller pilleovn. Vi leverer i både 8mm og 6mm og sørger for, at det hele er så nemt som muligt for dig.

Træpiller i løs vægt

Vi levere også træpiller i løs vægt direkte til dig. Vi har blandt andet løse piller fra Neova i 6mm og 8 mm. Det er ret nemt, klik under løse træpiller og vælg hvilken type du ønsker. og så er vores lastbil på vej til dig, med dine løse piller.

Video: Træpiller Agrol 8mm


Video omkring Agrol træpiller i 8mm, og om hvorfor de bare er super gode.

 

Leveret

Hurtig levering normalt 1 - 3 hverdage af træpiller til hele Danmark er altid inkluderet i prisen.

Vi leverer på paller (standard europallemål) med håndtérbare sække stablet i en højde på max 170 cm. 

Vidste du at DKBrændes egne træpiller har en brændeværdi på min. 4,8 kWh/kg. Samt posens farve er Sort, Gul og hvid

Træpiller leveret Sjælland

Vi kan medbringer vores specialbyggede gaffeltruck på kun 184 cm, når vi bringer ud til vores kunder. Med trucken kan vores chauffør stille paller lige der, hvor du ønsker også i garager med lave lofter o.l.

Se udvalgte byer hvor vores special truck kommer forbi:

 • København
 • Nordsjælland
 • Roskilde
 • Holbæk
 • Køge
 • Slagelse
 • Næstved

Træpiller leveret Jylland

Levering til Jylland sker til kansten. Men du har stadig fordelene ved vores gode kundeservice og en masse information om din ordre.

Vi levere til hele Jylland, her er udvalgte store byer:

 • Århus
 • Aalborg
 • Horsens
 • Vejle
 • Herning
 • Kolding
 • Esbjerg

Træpiller leveret Fyn

Til Fyn leverer vi til kantsten. Der kommer desuden til at være masser af løbende information om ordren, så du ved, hvornår du kan forvente at modtage dine varer. 

Vi levere også til hele Fyn, se udvalgte byer her under:

 • Odense
 • Nyborg
 • Svendborg
 • Middelfart

Tilbud

Opvarmning med brændsel kan give store besparelser på din varmeregning. Hvor mange penge, du sparer, afhænger ikke kun af kiloprisen, men i høj grad også af kvaliteten. Brændværdien og aske-procentdelen er f.eks. afgørende for, hvor god en given træpille er for din pengepung. Vi forhandler udelukkende kvalitet fra de største producenter for at sikre en god og konsistent kvalitet.

DKBrænde har altid gode træpiller på tilbude, se flere af vores tilbud her på siden, eller prøv at se under super tilbud.

Billede af brændsel
Kvalitets træpiller af www.dkbrænde.dk
Her vises 8mm træpiller fra Agrol

HVAD ER TRÆPILLER?

Du kan læse mere på wikipedia om træpiller består af sammenpresset træ. Der er såmænd ikke noget nyt i den opdagelse, at afbrænding af træ er en glimrende energikilde det har man vidst i århundreder. Men moderne træpilleproducenter eksperimenterer med at gøre afbrændingsog fremstillingsprocessen mere ren og energieffektiv.

Fremstillingen af piller kan i princippet sammenlignes med den metode, man bruger til at lave trøfler nede i det lokale bageri. Her tager man alle de lækreste kagerester fra de andre kager og samler dem i en dejlig “klump”.

På samme måde laver man piller ved at komprimere “resterne” på savværket, dvs. savsmuld og afskrællede stumper og stykker fra træproduktionen, til små, kompakte piller der brænder langt mere effektivt end alle andre typer træ.

Der bliver altså brugt 100 % biologiske materialer i fremstillingen. Rent praktisk foregår det ved, at man presser materialerne igennem en maskine der binder det hele sammen i en pille. Det giver pillen en langt højere brændværdi, fordi fugten bliver reduceret til under 10 % sammenlignet med 50 % i almindeligt træ.

 

Video: German Pellets 8mm


Video omkring German Pellets i 8mm

TRÆPILLER ER EUROPÆERNES FORETRUKNE ENERGIKILDE

I Europa bruger man primært træ til opvarmning og elektricitet frem for eksempelvis kul og

med god grund! I modsætning til de traditionelle energikilder, som olie og kul, er træ nemlig en bæredygtig energikilde. Afbrændingen af træ bl.a. CO2 neutral og udleder ikke de samme problematiske stoffer til luften som olie og kul. Derudover bliver pillerne, som nævnt, fremstillet af restprodukterne og affaldet på savværket, så træet bliver udnyttet optimalt.

En anden årsag til træpillernes store popularitet på de europæiske kraftvarmeværker, men også i de almindelige hjem, er, at det er utrolig nemt at måle, hvor stort et energioutput man får ud af træpillerne.

KVALITETEN HAR STOR BETYDNING

Det er imidlertid ikke ubetydeligt, hvilket brænde man vælger at fyre med. Der er nemlig stor forskel på høj og lav kvalitet! Kvaliteten af træpillerne har fx. meget at sige ift. renheden og fyringsøkonomien og måles i form af brændværdien og det procentvise askeindhold. Hvis træpillerne er af dårlig kvalitet, betyder det, at de varmer dårligt op og hurtigt går ud og samtidig efterlader meget aske i brændeovnen. Så bliver du nødt til at fyre oftere og mere for at opnå samme effekt, og du skal tømme aske og rense fyret langt oftere.

Billede af Heatlets
Heatlets træpiller

Lavpristræpiller er derfor en dårlig investering i det lange løb. Men det skal du som sagt ikke bekymre dig om, når du gør forretninger med os her er alle træpiller af absolut højeste kvalitet.

Ved at købe dit brændsel hos dkbrænde.dk er du således sikker på, at både produkt og levering er i absolut topklasse. Læs mere om vores service og forskellige brændselprodukter på forsiden.

FAQ - Træpiller

Hvad er træpiller?

Træpiller består af sammenpresset træ. Der er såmænd ikke noget nyt i den opdagelse, at afbrænding af træ er en glimrende energikilde det har man vidst i århundreder. Men moderne træpilleproducenter eksperimenterer med at gøre afbrændings og fremstillingsprocessen mere ren og energieffektiv.

Hvad er gode træpiller?

Gode træpiller er piller med så lidt vandindhold så muligt. Nogle af de bedste piller man kan få på markede i Danmark ligger på omkring 7% vandindhold. Det er også vigtigt at kigge på askeindholdet i træpillen. I Danmark er gode træpiller helt ned på 0,5%.

Hvilken størrelse træpiller?

Der er 2 størrelser som er de primærer i Danmark, det er 6mm og 8 mm træpiller. Hvilken størrelse du skal vælge kommer an på dit pillefyr og hvad det er instillet til.

Hvordan skal træpiller opbevares?

Træpiller skal helst opbevares tørt og mørkt. Men pakket godt ind i en presenning og eller under et halvtag (stadig pakket godt ind) er også helt fint.

Eller klik på tekst link under her:

Deltag i Konkurrencen

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSec5oPqqgdiucV8k-aZSPTLMlURYUHRdWQP5P7XL3RSN8Dpqg/viewform

træpiller tilbud

træpiller leveret

træpiller sjælland