Lyse Rondo Briketter 960kg

Flere visninger

Lyse Rondo Briketter 960kg

Pris: 4.495,00 kr

Specialpris 3.895,00 kr

  • Køb 2 for 3.795,00 kr pr. stk. og spar 3%

Lagerstatus: På lager

- levering 1-7 hverdage

BEMÆRK, DER KAN VÆRE FORSKEL PÅ DE BRIKETTER VI LEVERE OG FOTO PÅ HJEMMESIDEN.
Vi har 5 typer lyse rondo briketter og det kan varier hvilket produkt du får, nogle kan være med hul i midten og andre ikke

Brændstofværdi 18.000 kJ/kg.
Fugtighed 10%.
Aske 1%.
8*12 pakker 960kg
Lyse briketter

Træbriketter er et økonomisk attraktivt alternativ til brænde. Du får alle fordelene fra almindeligt brænde i en mere kompakt og praktisk form.

Briketter fra DKBrænde er af 100% rent træ, hvilket kendetegner høj kvalitet. Når du brænder denne form for briketter, vil du med dine egne sanser mærke, at røg og lugt er nøjagtigt som ved almindeligt træbrænde. Det, du lægger i ovnen, er mere praktisk at håndtere, men ellers er oplevelsen den samme.

Spåner og andre restprodukter fra forskellige former for træproduktion presses sammen til formstabile klodser, som er enormt nemme at have med at gøre sammenlignet med brænde. Briketter har fra start den rigtige fugtighedsprocent og kan bæres ind i hele poser, i stedet for at du skal bøvle med enkeltstykker af brænde.

Indpakningen er plastik og strækfilm, så pallen uden problemer kan parkeres i garagen eller lignende og poserne kan bæres ind efterhånden som du får brug for dem.
Beskrivelse

Detaljer

BEMÆRK, DER KAN VÆRE FORSKEL PÅ DE BRIKETTER VI LEVERE OG FOTO PÅ HJEMMESIDEN. Vi har 5 typer lyse rondo briketter og det kan varier hvilket produkt du får, nogle kan være med hul i midten og andre ikke Brændstofværdi 18.000 kJ/kg. Fugtighed 10%. Aske 1%. 8*12 pakker 960kg Lyse briketter Træbriketter er et økonomisk attraktivt alternativ til brænde. Du får alle fordelene fra almindeligt brænde i en mere kompakt og praktisk form. Briketter fra DKBrænde er af 100% rent træ, hvilket kendetegner høj kvalitet. Når du brænder denne form for briketter, vil du med dine egne sanser mærke, at røg og lugt er nøjagtigt som ved almindeligt træbrænde. Det, du lægger i ovnen, er mere praktisk at håndtere, men ellers er oplevelsen den samme. Spåner og andre restprodukter fra forskellige former for træproduktion presses sammen til formstabile klodser, som er enormt nemme at have med at gøre sammenlignet med brænde. Briketter har fra start den rigtige fugtighedsprocent og kan bæres ind i hele poser, i stedet for at du skal bøvle med enkeltstykker af brænde. Indpakningen er plastik og strækfilm, så pallen uden problemer kan parkeres i garagen eller lignende og poserne kan bæres ind efterhånden som du får brug for dem.
Yderligere information

Yderligere information

Delivery option levering 1-7 hverdage
Bedømmelser

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?