Lufttørret Eg i høj kvalitet

Køb egetræ, hvis du vil have en træsort, der kan brænde i rigtig lang tid. Hvor andre typer af træ kan gå op i flammer i en fart, blive eg til en stor glød, som bare bliver ved og ved med at afgive varme. Det er ikke uden grund, at egetræ er meget populært at fyre med natten over, da det vil afgive varme til den lyse morgen.

Egebrænde er til gengæld svært at få gang i, og du kan derfor med fordel blande det med andre træsorter når du tænder op. På den måde fjerner du kuldebroen i skorstenen og får gang i egetræets glød ved at lade de mere hurtigtbrændende trætyper gøre arbejdet med at sætte gang i tingene.

Da der er tale om lufttørret brænde kan du være sikker på, at det har været opbevaret så længe, at den syre, der har ry for at ødelægge emaljen i støbejernsovne, er ude af træet. Lufttørret træ kan være opbevaret udendørs og derfor være regnvådt ved levering. 

Lufttørret eg skal færdig tørre i 1-3 mrd.

LEVERING ER GRATIS nu i hele Danmark. Vi har egen chauffør og vi holder dig grundigt informeret om, hvornår vi kommer. Du får en SMS dagen før levering og bliver kontaktet igen ca. 30 minutter før levering.

NORMAL LEVERINGSTID ER 1-3 DAGE. Pallevarer leveres med gaffeltruck, som medbringes på lastbilen. Trucken kan køre på de fleste underlag og er 184 cm høj og 230 cm bred. Med udskydelige gafler og lavere højde end normale trucks, kan vi stille pallerne næsten hvor som helst, du måtte ønske. Fyn og Jylland levering til kansten.