Ovntørret Ask

Flere visninger

Ovntørret Ask
3.795,00 kr
  • Køb 2 for 3.695,00 kr pr. stk. og spar 3%

Lagerstatus: På lager

- levering 1-3 hverdage

Tætpakket brændetårn med ovntørret ask. Savet i 24-26 cm, flækket i gode stykker og håndstablet.


Udvendig mål på pallen:


Højden 200-205cm


Bredden 120-125cm


Dybden 80-85cm


Inkl. gratis levering nu i hele Danmark.

Beskrivelse

Detaljer

LEVERING ER GRATIS nu i hele Danmark. Vi har egen chauffør og vi holder dig grundigt informeret om, hvornår vi kommer. Du får en SMS dagen før levering og bliver kontaktet igen ca. 30 minutter før levering.

NORMAL LEVERINGSTID ER 1-3 DAGE. Pallevarer leveres med gaffeltruck, som medbringes på lastbilen. Trucken kan køre på de fleste underlag og er 184 cm høj og 230 cm bred. Med udskydelige gafler og lavere højde end normale trucks, kan vi stille pallerne næsten hvor som helst, du måtte ønske. Fyn og Jylland levering til kansten.

Ask er blevet danskernes foretrukne træsort pga. træets gode egenskaber og lave pris. Brændværdien for asketræ pr. rummeter er på højde med eg og næsten lige så høj som for bøgebrænde, men prisen er typisk lavere. Askesygen har en stor del af ansvaret for at prisen er lav.

Asketræ er ellers generelt ret hårdført overfor mug og svamp, så du behøver ikke frygte, at askesygen betyder dårligt brænde (slet ikke når du køber det ovntørret, hvor opvarmningen slår eventuelle svampe ihjel). Tværtimod får du brænde med rigtig gode egenskaber:

Brænde af ask giver en god varme og brænder i lang tid. Askebrænde er nemt at få gang i, hvilket især er vigtigt, hvis du har en brændeovn med begrænset træk. Og så er ask pænt at se på når det ligger i brændekurven.

Yderligere information

Yderligere information

Delivery option levering 1-3 hverdage
Bedømmelser

Bedømmelser 2 item(s)

Super Godt Brænde
Alt i alt en kanon god betjening fra bestilling til levering. Brænde er i top kvalitet. Det er anden år jeg bestiller og hvis kvaliteten forbliver, så gør jeg også ;o)
Pris
Kvalitet
Review by Martin / (Indsendt den 10/12/2014)
Super brænde.
Godt tørt.
Kvalitet
Pris
Review by Claus / (Indsendt den 06/02/2013)

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?