Tilbud på Træpiller

Hos DKBrænde kan du altid finde gode tilbud på træpiller af forskellig karakter – dog altid af højeste kvalitet. Faktisk tilbyder vi markedets laveste priser og kan dermed forøge de allerede betragtelige besparelser, du kan opnå ved at fyre med træpiller. Det er den mest økonomiske opvarmningsform og kan for mange familier skære varmeregningen i halv. For danskere i et enfamiliehus vil denne besparelse typisk lyde på et beløb på omkring 22.000 kroner årligt sammenlignet med opvarmning med et oliefyr.

DKBrænde er specialister i brændsel og ved, at gode tilbud på træpiller ikke er nok til hverken at få god varme eller de optimale besparelser. Kvaliteten skal også være i ordden. Derfor tilbyder vi udelukkende træpiller fra de mest anerkendte producenter, hvilket sikrer dig problemfri opvarmning og god brændværdi.

Hvilke størrelse træpiller, du skal bruge, afhænger af om det er en pilleovn eller et pillefyr, du har. De mindste på 6mm passer dog i de fleste ovne og fyr. Se vores store udvalg af 6 mm træpiller.