Køb Dalaguld træpiller og få dem leveret lige til døren

Træpillerne fremstilles i hjertet af Sverige, Dalarna Dala Guld er hvad det lyder som, det er guldet fra skoven. Et produkt som vokser naturligt i de svenske skove i hundreder af år. En træpille af 100% træ, uden tilsætningsstoffer. Dala Gulds Træpiller brændstof. Miljøvenlig varme på lokale råvarer, 100% træ.

Dala Guld produceres i en af ​​vores fabrikker i Dalarna, Älvdalen og Vansbro. Faciliteterne er certificeret i henhold til ISO 14001 og kvalitets certificering efter ISO 9001. Dala guld er et produkt helt fri for tilsætningsstoffer, lavet af gran og fyr savsmuld fra nærliggende savværker i og omkring Dalarna.

Under stort pres komprimeret savsmuld til små stænger med højt energiindhold. Lave resultater askeindholdet i minimal håndtering og lave drifts- og varmeudgifter. Dala guld træpiller er en smart og nem måde at udskifte olie og elvarme. Piller er en vedvarende brændstof, der er en del af den naturlige cyklus, så når du brænder træpiller, du bidrager til et bæredygtigt samfund. Brugen af træpiller er total neutral. Det betyder, at udledningen af ​​kuldioxid fra forbrændingen er større end træer tage op under væksten. Specifikationer: DALA GULD Vandindhold 8% Askeindhold på ikke over 0,4% Densitet på mindst 670 kg / m3 brændværdi på mindst 4,9 kWh / kg Diameter 8 mm