Returnering

Fortrydelsesret og returret
Der er 14 dages returret på biobrændsel, regnet fra den dag det modtages. Hvis du vælger at fortryde købet, skal det leverede biobrændsel returneres i væsentlig samme stand og mængde som du modtog det. Det betyder bl.a., at det skal have været beskyttet mod regn og fugt i den tid det har været i din varetægt. Særligt træbriketter og træpiller kan tage skade af at være udsat for regn. Når vi har modtaget brændslet retur og konstateret at det er i orden, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. 


Varereturnering skal ske til DKBrænde.dk - kontakt os venligst for at aftale nærmere. Bemærk, at varereturnering sker for egen regning. Vi modtager ikke paller sendt pr. efterkrav. Du kan også udøve din fortrydelsesret ved at nægte modtagelse, når brændslet leveres. Bemærk dog, at du selv skal betale alle de dermed forbundne fragtomkostninger både ud og hjem, specificeret efter fragtselskabets listepris. 

Når du handler på dkbrænde.dk har du som udgangspunkt 24 måneders reklamationsret. Reklamationsretten er dog begrænset af varens naturlige holdbarhed. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

DKBrænde.dk
Trafikcenter Allé 30
4200 Slagelse

 

Refusion 

I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der evt. ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og DKBrænde.dk har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger sendes pr. E-mail eller pr. Tlf.