Kvalitets ovntørret bøg

Ovntørret bøgebrænde gør det så nemt som det næsten kan blive at få masser af varme ud af brændeovnen. Træet er klar til brug og indeholder masser af energi pr. kubikmeter. Faktisk mere energi end nogen andre af vores træsorter bortset fra avnbøg.

Bøgetræ er din garanti for en lang afbrændingsproces med masser af gode gløder og varmefrigivelse. Den tynde bark sikrer, at du ikke betaler for det ringere brændende "hylster" fremfor det gode træ indeni, du egentlig er interesseret i.

Bøg har længe været danskernes favorit når det kommer til godt brændsel, men askesygen har i de senere år gjort bøgebrænde mindre udbredt. Det er synd, for du får virkelig godt brænde, som også slår ask i energiholdighed. 

Når du køber dit bøgebrænde ovntørret, er det klar til brug straks efter levering. Der er tale om frisk brænde, som har været en tur i ovnen ved 150 grader indtil det rigtige fugtighedsniveau er nået og eventuelle svampe i træet er slået ihjel. Din brændeovn kunne ikke ønske sig bedre fodder end dette.

Tilbud på ovntørret Bøgebrænde

DKBrænde har altid et godt tilbud på bøg - NORMAL LEVERINGSTID ER 1-3 DAGE. Pallevarer leveres med gaffeltruck, som medbringes på lastbilen. Trucken kan køre på de fleste underlag og er 184 cm høj og 230 cm bred. Med udskydelige gafler og lavere højde end normale trucks, kan vi stille pallerne næsten hvor som helst. Fyn og Jylland levering til kansten.

LEVERING ER GRATIS nu i hele Danmark. Vi har egen chauffør og vi holder dig grundigt informeret om, hvornår vi kommer. Du får en SMS dagen før levering og bliver kontaktet igen ca. 30 minutter før levering.