Ovntørret Avnbøg

Flere visninger

Ovntørret Avnbøg
3.195,00 kr
  • Køb 2 for 3.095,00 kr pr. stk. og spar 4%
  • Køb 3 for 3.045,00 kr pr. stk. og spar 5%
  • Køb 4 for 2.995,00 kr pr. stk. og spar 7%
  • Køb 10 for 2.895,00 kr pr. stk. og spar 10%

Lagerstatus: På lager

- levering 1-7 hverdage

Tætpakket brændetårn med ovntørret avn bøg. Savet i 24-28 cm, flækket i gode stykker og håndstablet.


Udvendig mål på pallen:


Højden 200-205cm


Bredden 120-125cm


Dybden 80-85cm


Inkl. gratis levering nu i hele Danmark.

Beskrivelse

Detaljer

Avnbøg er den hårdeste træsort, vi forhandler, hvilket betyder, at det er den, der har højst brændværdi (mest varme) pr. kubikmeter. Du får altså rigtig meget varme for pengene når du vælger denne sort, som også går under navnet jerntræ fordi det er så hårdt.

Træets hårdhed gør det sværere at tænde op i, hvilket naturligvis også skal tages med i overvejselserne når du vælger brænde. Fordelen er, at træet til gengæld brænder rigtig længe, vel at mærke på en måde, hvor du får gode gløder frem for hurtige flammer. 

Der er ikke så mange, der har gjort sig erfaringer med avnbøg, men de, der har, bliver oftest store tilhængere af træsorten med de gode egenskaber. Den mindre efterspørgsel passer fint med, at avnbøg er sværere at få fat på. Sorten vokser eksempelvis langt fra alle steder i Danmark. Men nu er tippet givet videre: Denne lidt ukendte træsort er varmemæssigt den bedste type træ, vi har.

LEVERING ER GRATIS nu i hele Danmark. Vi har egen chauffør og vi holder dig grundigt informeret om, hvornår vi kommer. Du får en SMS dagen før levering og bliver kontaktet igen ca. 30 minutter før levering.

NORMAL LEVERINGSTID ER 1-3 DAGE. Pallevarer leveres med gaffeltruck, som medbringes på lastbilen. Trucken kan køre på de fleste underlag og er 184 cm høj og 230 cm bred. Med udskydelige gafler og lavere højde end normale trucks, kan vi stille pallerne næsten hvor som helst, du måtte ønske. Fyn og Jylland levering til kansten.

Yderligere information

Yderligere information

Delivery option levering 1-7 hverdage
Bedømmelser

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?