Ovntørret ask i høj Kvalitet

LEVERING ER GRATIS nu i hele Danmark. Vi har egen chauffør og vi holder dig grundigt informeret om, hvornår vi kommer. Du får en SMS dagen før levering og bliver kontaktet igen ca. 30 minutter før levering.

NORMAL LEVERINGSTID ER 1-3 DAGE. Pallevarer leveres med gaffeltruck, som medbringes på lastbilen. Trucken kan køre på de fleste underlag og er 184 cm høj og 230 cm bred. Med udskydelige gafler og lavere højde end normale trucks, kan vi stille pallerne næsten hvor som helst, du måtte ønske. Fyn og Jylland levering til kansten.

Ask er blevet danskernes foretrukne træsort pga. træets gode egenskaber og lave pris. Brændværdien for asketræ pr. rummeter er på højde med eg og næsten lige så høj som for bøgebrænde, men prisen er typisk lavere. Askesygen har en stor del af ansvaret for at prisen er lav.

Asketræ er ellers generelt ret hårdført overfor mug og svamp, så du behøver ikke frygte, at askesygen betyder dårligt brænde (slet ikke når du køber det ovntørret, hvor opvarmningen slår eventuelle svampe ihjel). Tværtimod får du brænde med rigtig gode egenskaber:

Brænde af ask giver en god varme og brænder i lang tid. Askebrænde er nemt at få gang i, hvilket især er vigtigt, hvis du har en brændeovn med begrænset træk. Og så er ask pænt at se på når det ligger i brændekurven.