Ovntørret Ask

Flere visninger

Ovntørret Ask

Pris: 4.195,00 kr

Specialpris 3.695,00 kr

  • Køb 2 for 3.595,00 kr pr. stk. og spar 3%
  • Køb 3 for 3.545,00 kr pr. stk. og spar 5%
  • Køb 4 for 3.495,00 kr pr. stk. og spar 6%
  • Køb 10 for 3.395,00 kr pr. stk. og spar 9%

Lagerstatus: På lager

- levering 1-7 hverdage

Askebrændet du køber her er ovntørret og dermed klar til brug ved levering.

Tætpakket brændetårn med ovntørret Ask.
Savet i 24-26 cm, flækket i gode stykker og håndstablet.

Ask er blevet danskernes foretrukne træsort pga. træets gode egenskaber og lave pris. Brændværdien for Asketræ pr. rummeter er på højde med Eg og næsten lige så høj som for Bøgebrænde, men prisen er typisk lavere.
Askesygen har en stor del af ansvaret for at prisen er lav.

Asketræ er ellers generelt ret hårdført overfor mug og svamp, så du behøver ikke frygte, at askesygen betyder dårligt brænde (slet ikke når du køber det ovntørret, hvor opvarmningen slår eventuelle svampe ihjel).
Tværtimod får du brænde med rigtig gode egenskaber:

Brænde af Ask giver en god varme og brænder i lang tid. Askebrænde er nemt at få gang i, hvilket især er vigtigt, hvis du har en brændeovn med begrænset træk og så er ask pænt at se på når det ligger i brændekurven.

Udvendig mål på pallen:

Højden 200-205cm
Bredden 120-125cm
Dybden 80-85cm

Beskrivelse

Detaljer

Askebrændet du køber her er ovntørret og dermed klar til brug ved levering. Tætpakket brændetårn med ovntørret Ask. Savet i 24-26 cm, flækket i gode stykker og håndstablet. Ask er blevet danskernes foretrukne træsort pga. træets gode egenskaber og lave pris. Brændværdien for Asketræ pr. rummeter er på højde med Eg og næsten lige så høj som for Bøgebrænde, men prisen er typisk lavere. Askesygen har en stor del af ansvaret for at prisen er lav. Asketræ er ellers generelt ret hårdført overfor mug og svamp, så du behøver ikke frygte, at askesygen betyder dårligt brænde (slet ikke når du køber det ovntørret, hvor opvarmningen slår eventuelle svampe ihjel). Tværtimod får du brænde med rigtig gode egenskaber: Brænde af Ask giver en god varme og brænder i lang tid. Askebrænde er nemt at få gang i, hvilket især er vigtigt, hvis du har en brændeovn med begrænset træk og så er ask pænt at se på når det ligger i brændekurven. Udvendig mål på pallen: Højden 200-205cm Bredden 120-125cm Dybden 80-85cm
Yderligere information

Yderligere information

Delivery option levering 1-7 hverdage
Bedømmelser

Bedømmelser 2 item(s)

Super Godt Brænde
Alt i alt en kanon god betjening fra bestilling til levering. Brænde er i top kvalitet. Det er anden år jeg bestiller og hvis kvaliteten forbliver, så gør jeg også ;o)
Pris
Kvalitet
Review by Martin / (Indsendt den 10/12/2014)
Super brænde.
Godt tørt.
Kvalitet
Pris
Review by Claus / (Indsendt den 06/02/2013)

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?