Om os

DKBRÆNDE.DK

CVR: 32205356

Trafikcenter Allé 30

4200 Slagelse

Telefon: 25323413

Etableret: 2009

 

Du kan kontakte os på tlf.: 25323413 (8-17 mandag til fredag) eller på mail kundeservice@dkbrande.com. Vi besvarer mails indenfor 24 timer i hverdagen. dkbrænde.dk er en e-mærket netbutik. Når du handler på e-mærkede netbutikker har du altid adgang til e-handelsfondens forbruger hotline.

 

Vi sender en mail når en kunde fortryder eller reklamerer

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.   

 

 Bestilling

På dkbrænde.dk kan du kun bestille varer via vores website. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os.
Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser.
Når du handler med dkbrænde.dk indgås aftaler på dansk.
Det er muligt, at se tidligere ordrer ved login på websitet. Hvis du ønsker, at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, skal du sende en mail til kundeservice@dkbrænde.dk.

 

Fragt

Mange af vores produkter er med fri fragt. Andre skal du betale et beløb for, som afhænger af, hvilket postnummer, du ønsker levering til. Beløbet kan ses i tredje trin i besitllingsprocessen, uden at du nødvendigvis skal gennemføre købet. Læs mere om hvordan vi leverer i vores leveringsbetingelser. Du kan også afhente på vores lager i Forsinge på Vestsjælland:

 

Find os

Se kort