Bæredygtig svensk lufttørret eg

Flere visninger

Bæredygtig svensk lufttørret eg
2.595,00 kr
 • Køb 2 for 2.495,00 kr pr. stk. og spar 4%
 • Køb 3 for 2.445,00 kr pr. stk. og spar 6%
 • Køb 4 for 2.395,00 kr pr. stk. og spar 8%
 • Køb 10 for 2.295,00 kr pr. stk. og spar 12%

Lagerstatus: På lager

- levering 1-7 hverdage

Bæredygtig svensk lufttørret eg.


BEMÆRK at det er lufttørret Svensk Eg som står ude og IKKE er klar til brug. Skal tørre 3-6 måneder

 • Tætpakket brændetårn med svensk lufttørret Eg . Savet i 24-28 cm, flækket i mindre stykker og håndstablet

 • Egetræ er til dig, hvis du vil have en træsort, der kan brænde i rigtig lang tid.

 • Hvor andre typer af træ kan gå op i flammer i en fart, ville eg blive til en stor glød, som bare bliver ved og ved med at afgive varme. Det er ikke uden grund, at egetræ er meget populært at fyre med natten over, da det vil afgive varme til den lyse morgen.

 • Egebrænde er til gengæld svært at få gang i og du kan derfor med fordel blande det med andre træsorter når du tænder op.

 • På den måde fjerner du kuldebroen i skorstenen og får gang i egetræets glød ved at lade de mere hurtigt brændende trætyper gøre arbejdet med at sætte gang i tingene.


 • Lufttørret brænde er kendetegnet ved, at træet har været opbevaret udendørs for at opnå den bedst mulige lufttilgang til træet, så træsyren kan komme væk. Dette medfører dog, at regn, fugt og sne kan give overflade-fugtighed, som kan vise sig på lufttørret brænde i form af skimmel, sorte pletter og lignende. Derfor er det afgørende, at det tørres den anbefalede tid under de rette forhold.

  Bemærk at denne vare er et naturprodukt, og derfor kan man ikke undgå, at der kommer nogle store eller små stykker i tårnet du får tilsendt.

  Bemærk! Vores lufttørret brænde modtages vådt og det kan derfor ikke undgåes, at der kan være små spor af mug på brændet.

  Beskrivelse

  Detaljer

  BEMÆRK at det er lufttørret Svensk Eg som står ude og IKKE er klar til brug. Skal tørre 3-6 måneder Tætpakket brændetårn med svensk lufttørret Eg . Savet i 24-28 cm, flækket i mindre stykker og håndstablet Egetræ er til dig, hvis du vil have en træsort, der kan brænde i rigtig lang tid. Hvor andre typer af træ kan gå op i flammer i en fart, ville eg blive til en stor glød, som bare bliver ved og ved med at afgive varme. Det er ikke uden grund, at egetræ er meget populært at fyre med natten over, da det vil afgive varme til den lyse morgen. Egebrænde er til gengæld svært at få gang i og du kan derfor med fordel blande det med andre træsorter når du tænder op. På den måde fjerner du kuldebroen i skorstenen og får gang i egetræets glød ved at lade de mere hurtigtbrændende trætyper gøre arbejdet med at sætte gang i tingene. .
  Yderligere information

  Yderligere information

  Delivery option levering 1-7 hverdage
  Bedømmelser

  Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?