Lufttørret Bøg i høj kvalitet

Bøgebrænde har i mange år været anset som noget af det bedste brænde, du kan få. Med en varmemængde pr. kubikmeter, som slår både ask og eg, og en god, lang varmeudvikling, er det ikke underligt, at bøg stadig er blandt favoritterne.  

Bøgs bark er tynd således at den ikke trækker brændværdien voldsomt ned (bark går hurtigt op i flammer i forhold til det hårde træ indenunder). Det er bl.a, med til at gøre, at mange foretrækker bøg fremfor f.eks. eg, som har en tykkere bark og også er sværere at tænde op.

Går du efter godt brænde, som kan gløder og varmer længe, så er bøg et godt valg. Her får du det lufttørret (fås også ovntørret) således, at der ikke er brugt energi på opvarmning, så også på den måde er det miljørigtig opvarmning. 

Vores lufttørrede brænde kan være regnvådt, men bliver klar til brug i løbet af få dage, hvis du placerer det ved brændeovnen.

NORMAL LEVERINGSTID ER 1-3 DAGE. Pallevarer leveres med gaffeltruck, som medbringes på lastbilen. Trucken kan køre på de fleste underlag og er 184 cm høj og 230 cm bred. Med udskydelige gafler og lavere højde end normale trucks, kan vi stille pallerne næsten hvor som helst, du måtte ønske. Fyn og Jylland levering til kansten.

LEVERING ER GRATIS nu i hele Danmark. Vi har egen chauffør og vi holder dig grundigt informeret om, hvornår vi kommer. Du får en SMS dagen før levering og bliver kontaktet igen ca. 30 minutter før levering.