Lufttørret avnbøg i høj kvalitet

Denne træsort er den hårdeste, vi har. Hårdhed betyder måske ikke så meget for dig, men det gør den brændværdi, der følger med hårdheden: Avnbøg har den højeste mængde energi (varme) pr. kubikmeter af alle de træsorter, vi har. 

Optænding af så hårdt træ er mere udfordrende end ved de typer træ, der går op i flammer på ingen tid, men til gengæld gløder avnbøg i virkelig lang tid, når der først er tændt op. Og så svært er det heller ikke at få ild i.

De gode gløder fra avnbøg gør det til en favorit blandt kendere. Avnbøg er ikke så udbredt en træsort herhjemme og den er derfor også lidt sværere at få fat på, hvilket passer fint med, at kun kendere efterspørger den. Vi tøver dog ikke med at anbefale dig at prøve den: Når det kommer til varme, er der intet, der slår avnbøg.

LEVERING ER GRATIS nu i hele Danmark. Vi har egen chauffør og vi holder dig grundigt informeret om, hvornår vi kommer. Du får en SMS dagen før levering og bliver kontaktet igen ca. 30 minutter før levering.

NORMAL LEVERINGSTID ER 1-3 DAGE. Pallevarer leveres med gaffeltruck, som medbringes på lastbilen. Trucken kan køre på de fleste underlag og er 184 cm høj og 230 cm bred. Med udskydelige gafler og lavere højde end normale trucks, kan vi stille pallerne næsten hvor som helst, du måtte ønske. Fyn og Jylland levering til kansten.

Lufttørret avnbøg kan have været opbevaret udendørs og kan derfor være regnvådt. Vi leverer dog aldrig brænde, der er mere vådt, end at det bliver klar til brug på nogle få dage, hvis det får lov at ligge ved brændeovnen.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.