Lufttørret blandet løv

Flere visninger

Lufttørret blandet løv
0,00 kr

Lagerstatus: Ikke på lager

Lufttørret blandet løv


BEMÆRK at det er lufttørret Blandet Løv som står ude og IKKE er klar til brug. Skal tørre 3-6 måneder 


    Målene bliver målt på udvendige mål som svarer til 1,7-1,8 m3

  • Tætpakket brændetårn med lufttørret blandet løv. Savet i 24-28 cm, flækket i gode stykker og håndstablet.

  • Mellemhårde træsorter som birk og rødel udgør den blanding, vi kalder blandet løv. Vi kan ikke angive helt præcist hvad blandingen består af, da det varierer. Det, at vi slipper for en nøjagtig sortering, er med til at holde prisen på dette produkt nede.

  • Eftersom det ikke er de hårdeste typer af træ, du får, har brændet en begrænset brændværdi pr. rummeter.

  • Til gengæld er det billigt. Du får en stor mængde brænde for pengene, hvilket er ideelt, hvis du køber brænde for at hygge dig med at gå og fyrre.

  • Blandet løv brænder forholdsvis hurtigt og giver flere flammer og færre gløder end vores andre brændetyper, som er mere ideelle til dig, der køber brænde for at spare på varmeregningen.


Lufttørret brænde er kendetegnet ved, at træet har været opbevaret udendørs for at opnå den bedst mulige lufttilgang til træet, så træsyren kan komme væk. Dette medfører dog, at regn, fugt og sne kan give overflade-fugtighed, som kan vise sig på lufttørret brænde i form af skimmel, sorte pletter og lignende. Derfor er det afgørende, at det tørres den anbefalede tid under de rette forhold.Bemærk at denne vare er et naturprodukt, og derfor kan man ikke undgå, at der kommer nogle store eller små stykker i tårnet du får tilsendt. Bemærk! Vores lufttørret brænde modtages vådt og det kan derfor ikke undgåes, at der kan være små spor af mug på brændet.

Beskrivelse

Detaljer

.
Yderligere information

Yderligere information

Delivery option levering 1-7 hverdage
Bedømmelser

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?