Lufttørret birk

Flere visninger

Lufttørret birk

Pris: 3.295,00 kr

Specialpris 2.595,00 kr

  • Køb 2 for 2.495,00 kr pr. stk. og spar 4%
  • Køb 3 for 2.445,00 kr pr. stk. og spar 6%
  • Køb 4 for 2.395,00 kr pr. stk. og spar 8%
  • Køb 10 for 2.295,00 kr pr. stk. og spar 12%

Lagerstatus: På lager

- levering 1-7 hverdage

Lufttøret Birk


BEMÆRK at det er lufttørret Birk som står ude og IKKE er klar til brug. Skal tørre 3-6 måneder   • Tætpakket brændetårn med lufttørret birk. Savet i 28-32 cm, flækket i gode stykker og håndstablet.

  • Birk brænder forholdsvis hurtigt og giver flere flammer og færre gløder end vores andre brændetyper, som er mere ideelle til dig, der køber brænde for at spare på varmeregningen.


Lufttørret brænde er kendetegnet ved, at træet har været opbevaret udendørs for at opnå den bedst mulige lufttilgang til træet, så træsyren kan komme væk. Dette medfører dog, at regn, fugt og sne kan give overflade-fugtighed, som kan vise sig på lufttørret brænde i form af skimmel, sorte pletter og lignende. Derfor er det afgørende, at det tørres den anbefalede tid under de rette forhold. 


Bemærk at denne vare er et naturprodukt, og derfor kan man ikke undgå, at der kommer nogle store eller små stykker i tårnet du får tilsendt. Bemærk! Vores lufttørret brænde modtages vådt og det kan derfor ikke undgåes, at der kan være små spor af mug på brændet.

Beskrivelse

Detaljer

.
Yderligere information

Yderligere information

Delivery option levering 1-7 hverdage
Bedømmelser

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?