Lufttørret blandet løv

Flere visninger

Lufttørret blandet løv
1.995,00 kr
 • Køb 2 for 1.895,00 kr pr. stk. og spar 6%
 • Køb 3 for 1.845,00 kr pr. stk. og spar 8%
 • Køb 4 for 1.795,00 kr pr. stk. og spar 11%
 • Køb 10 for 1.695,00 kr pr. stk. og spar 16%

Lagerstatus: På lager

- levering 1-7 hverdage

Lufttørret blandet løv


BEMÆRK at det er lufttørret Blandet Løv som står ude og IKKE er klar til brug. Skal tørre 3-6 måneder

BEMÆRK der kan være store stykker.

BEMÆRK at brændet har stået ude i noget tid, der kan være mug og svamp på træet.

 • Tætpakket brændetårn med lufttørret blandet løv. Savet i 24-28 cm, flækket i gode stykker og håndstablet.

 • Mellemhårde træsorter som birk og rødel udgør den blanding, vi kalder blandet løv. Vi kan ikke angive helt præcist hvad blandingen består af, da det varierer. Det, at vi slipper for en nøjagtig sortering, er med til at holde prisen på dette produkt nede.

 • Eftersom det ikke er de hårdeste typer af træ, du får, har brændet en begrænset brændværdi pr. rummeter.

 • Til gengæld er det billigt. Du får en stor mængde brænde for pengene, hvilket er ideelt, hvis du køber brænde for at hygge dig med at gå og fyrre.

 • Blandet løv brænder forholdsvis hurtigt og giver flere flammer og færre gløder end vores andre brændetyper, som er mere ideelle til dig, der køber brænde for at spare på varmeregningen.


 • Lufttørret brænde er kendetegnet ved, at træet har været opbevaret udendørs for at opnå den bedst mulige lufttilgang til træet, så træsyren kan komme væk. Dette medfører dog, at regn, fugt og sne kan give overflade-fugtighed, som kan vise sig på lufttørret brænde i form af skimmel, sorte pletter og lignende. Derfor er det afgørende, at det tørres den anbefalede tid under de rette forhold.


  Udvendig mål på pallen:
  Højden 200-205cm
  Bredden 115-125cm
  Dybden 75-85cm

  Bemærk at denne vare er et naturprodukt, og derfor kan man ikke undgå, at der kommer nogle store eller små stykker i tårnet du får tilsendt.

  Bemærk! Vores lufttørret brænde modtages vådt og det kan derfor ikke undgåes, at der kan være små spor af mug på brændet.


  Beskrivelse

  Detaljer

  BEMÆRK at det er lufttørret Blandet Løv som står ude og IKKE er klar til brug. Skal tørre 3-6 måneder BEMÆRK der kan være store stykker. BEMÆRK at brændet har stået ude i noget tid, der kan være mug og svamp på træet. Tætpakket brændetårn med lufttørret blandet løv. Savet i 24-28 cm, flækket i gode stykker og håndstablet. Mellemhårde træsorter som birk og rødel udgør den blanding, vi kalder blandet løv. Vi kan ikke angive helt præcist hvad blandingen består af, da det varierer. Det, at vi slipper for en nøjagtig sortering, er med til at holde prisen på dette produkt nede. Eftersom det ikke er de hårdeste typer af træ, du får, har brændet en begrænset brændværdi pr. rummeter. Til gengæld er det billigt. Du får en stor mængde brænde for pengene, hvilket er ideelt, hvis du køber brænde for at hygge dig med at gå og fyrre. Blandet løv brænder forholdsvis hurtigt og giver flere flammer og færre gløder end vores andre brændetyper, som er mere ideelle til dig, der køber brænde for at spare på varmeregningen. Udvendig mål på pallen: Højden 200-205cm Bredden 115-125cm Dybden 75-85cm
  Yderligere information

  Yderligere information

  Delivery option levering 1-7 hverdage
  Bedømmelser

  Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?