Løst brænde

Løst brænde til et hvert behov

Når du køber løst brænde hos DK Brænde, får du altid leveret brænde af høj kvalitet - og til super priser. Vi har et stort udvalg af forskellige træsorter og du kan få det både kløvet og i hele længder.

Vær opmærksom på, at hvis du køber lufttørret eller nyskovet løst brænde, vil en vis tørreperiode være nødvendig (typisk op til 6 måneder), hvorimod ovntørret brænde er klar til brug straks. Du sparer normalt lidt på at købe lufttørret brænde, da der så ikke skal bruges ressourcer på ovntørring. Derfor kan det godt betale sig at tænke lidt frem i tiden, når du køber brænde. Desuden støtter du den lokale produktion, idet lufttørret og nyskovet brænde oftest er fra danske skovbrug.


 

 


 

Løst brænde fra DKBrænde er 100% rent træ, uanset hvilket træsort og tørhedsgrad, du vælger. Vi har også billige træpiller eller briketter her på shoppen.

Vi leverer normalt løst brænde på 1-2 dage med vores tip-trailer, som kan bakkes ind og læsse af de fleste steder. Prisen for levering afhænger af postnummeret, du bor i. Nogle steder kan det bedre betale sig at købe brændetårne, som vi tilbyder med fri levering. Se vores træ i brændetårn. Har du mulighed for selv at afhente hos os (på Vestsjælland) kan der også være penge at spare ved at kigge under Lagersalg.