Bæredygtig lufttørret svensk bøg

Flere visninger

Bæredygtig lufttørret svensk bøg
0,00 kr

Lagerstatus: Ikke på lager

BEMÆRK at det er lufttørret Svensk Bøg som står ude og IKKE er klar til brug. Skal tørre 3-6 måneder

Tætpakket brændetårn med Lufttørret Svensk Bøg. Savet i 24-28 cm, flækket i gode stykker og håndstablet.

Bøg har længe været en populær træsort og med dette svenske bøgebrænde får du noget af det allerbedste, du kan fodre din brændeovn med. Bortset fra den navnemæssigt beslægtede avnbøg, er dette vores mest energiholdige brænde målt pr. kubikmeter.

Bøgetræ brænder godt og længe - Det gløder og flammer flot og afgiver masser af varme over lang tid

Med lufttørret bøgetræ fra Dkbrænde får du brænde af absolut fineste kvalitet, behandlet og forarbejdet af folk ansat efter svensk overenskomst. Green Forest Management for bæredygtighed. Bøgetræet stammer fra Södras egne bæredygtige skovområder i det sydlige Sverige og har vokset i overensstemmelse med Södras Green Forest Management-principper, som sikrer optimal udbytte af skovdriften med størst mulig hensyntagen til skovens trivsel og bæredygtighed. Miljøvenlig tørring. Bøgetræet fra Dkbrænde er ikke OVNTØRRET men derimod lufttørret i det fri af sol og vind – uden nogen form for energi. Dette gør brændet til et miljørigtigt valg.

Energiindholdet i bøgetræet er 4000-4500 KW/time pr. ton.
Brændetårne af miljørigtige materialer.
Alle brændetårne er helt nye og fremstillet af miljørigtige materialer.
Selv topafdækningen og spændebåndene er brændbare. Det eneste, som ikke kan brændes, er sømmene, som anvendes til at samle brænde tårnene.
Beskrivelse

Detaljer

BEMÆRK at det er lufttørret Svensk Bøg som står ude og IKKE er klar til brug. Skal tørre 3-6 måneder Tætpakket brændetårn med Lufttørret Svensk Bøg. Savet i 24-28 cm, flækket i gode stykker og håndstablet. Bøg har længe været en populær træsort og med dette svenske bøgebrænde får du noget af det allerbedste, du kan fodre din brændeovn med. Bortset fra den navnemæssigt beslægtede avnbøg, er dette vores mest energiholdige brænde målt pr. kubikmeter. Bøgetræ brænder godt og længe - Det gløder og flammer flot og afgiver masser af varme over lang tid Med lufttørret bøgetræ fra Dkbrænde får du brænde af absolut fineste kvalitet, behandlet og forarbejdet af folk ansat efter svensk overenskomst. Green Forest Management for bæredygtighed. Bøgetræet stammer fra Södras egne bæredygtige skovområder i det sydlige Sverige og har vokset i overensstemmelse med Södras Green Forest Management-principper, som sikrer optimal udbytte af skovdriften med størst mulig hensyntagen til skovens trivsel og bæredygtighed. Miljøvenlig tørring. Bøgetræet fra Dkbrænde er ikke OVNTØRRET men derimod lufttørret i det fri af sol og vind – uden nogen form for energi. Dette gør brændet til et miljørigtigt valg. Energiindholdet i bøgetræet er 4000-4500 KW/time pr. ton. Brændetårne af miljørigtige materialer. Alle brændetårne er helt nye og fremstillet af miljørigtige materialer. Selv topafdækningen og spændebåndene er brændbare. Det eneste, som ikke kan brændes, er sømmene, som anvendes til at samle brænde tårnene.
Yderligere information

Yderligere information

Delivery option levering 1-7 hverdage
Bedømmelser

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?