Lufttørret blandet løv

Flere visninger

Lufttørret blandet løv
2.995,00 kr
  • Køb 2 for 2.895,00 kr pr. stk. og spar 4%

Lagerstatus: På lager

- levering 1-7 hverdage

BEMÆRK at det er lufttørret Blandet Løv som står ude og IKKE er klar til brug. Skal tørre 3-6 måneder

BEMÆRK der kan være store stykker.
BEMÆRK at brændet har stået ude i noget tid, der kan være mug og svamp på træet.

Tætpakket brændetårn med lufttørret blandet løv. Savet i 24-28 cm, flækket i gode stykker og håndstablet.

Mellemhårde træsorter som birk og rødel udgør den blanding, vi kalder blandet løv. Vi kan ikke angive helt præcist hvad blandingen består af, da det varierer. Det, at vi slipper for en nøjagtig sortering, er med til at holde prisen på dette produkt nede.
Eftersom det ikke er de hårdeste typer af træ, du får, har brændet en begrænset brændværdi pr. rummeter.

Til gengæld er det billigt. Du får en stor mængde brænde for pengene, hvilket er ideelt, hvis du køber brænde for at hygge dig med at gå og fyrre.

Blandet løv brænder forholdsvis hurtigt og giver flere flammer og færre gløder end vores andre brændetyper, som er mere ideelle til dig, der køber brænde for at spare på varmeregningen.

Udvendig mål på pallen:
Højden 200-205cm
Bredden 115-125cm
Dybden 75-85cm


Beskrivelse

Detaljer

BEMÆRK at det er lufttørret Blandet Løv som står ude og IKKE er klar til brug. Skal tørre 3-6 måneder BEMÆRK der kan være store stykker. BEMÆRK at brændet har stået ude i noget tid, der kan være mug og svamp på træet. Tætpakket brændetårn med lufttørret blandet løv. Savet i 24-28 cm, flækket i gode stykker og håndstablet. Mellemhårde træsorter som birk og rødel udgør den blanding, vi kalder blandet løv. Vi kan ikke angive helt præcist hvad blandingen består af, da det varierer. Det, at vi slipper for en nøjagtig sortering, er med til at holde prisen på dette produkt nede. Eftersom det ikke er de hårdeste typer af træ, du får, har brændet en begrænset brændværdi pr. rummeter. Til gengæld er det billigt. Du får en stor mængde brænde for pengene, hvilket er ideelt, hvis du køber brænde for at hygge dig med at gå og fyrre. Blandet løv brænder forholdsvis hurtigt og giver flere flammer og færre gløder end vores andre brændetyper, som er mere ideelle til dig, der køber brænde for at spare på varmeregningen. Udvendig mål på pallen: Højden 200-205cm Bredden 115-125cm Dybden 75-85cm
Yderligere information

Yderligere information

Delivery option levering 1-7 hverdage
Bedømmelser

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?