Brændetårn med ask i høj kvalitet

DKBrænde levere brændetårne i ask, til gode priser og høj kvalitet. Vi levere gratis i hele Danmark. Vi har egen chauffør og vi holder dig grundigt informeret om, hvornår vi kommer. Du får en SMS dagen før levering.

Asketræ giver god varme, lang brændetid og nem optænding. Det er ikke så sært, at det er blevet den foretrukne træsort i Danmark. Askesygen og den deraf følgende lave pris har naturligvis sin del af æren for det store salg af ask, men det ville ikke sælge så godt, hvis ikke det var fordi askebrænde bare er rigtig godt til de fleste formål.

I brændeovne uden meget træk er ask eksempelvis rigtig godt, fordi træsorter, der ikke er så nemme at få ild i, brænder dårligt her. Bruger du i stedet asketræ, slipper du for mange problemer og får en god varme ud af det.

Vi har 2 former for Ask:

Ovntørret:

Brænde af ask giver en god varme og brænder i lang tid. Askebrænde er nemt at få gang i, hvilket især er vigtigt, hvis du har en brændeovn med begrænset træk. Og så er ask pænt at se på når det ligger i brændekurven.

 

Lufttørret:

Det askebrænde, du får her, er lufttørret, hvilket vil sige, at der ikke er brugt ressourcer på at varme det op i en ovn. Derfor kan vi også sælge det billigere, så det er ikke kun godt for naturen, men også godt for din pengepung. Lufttørring er for nogle træsorter en lang proces, men ask tørrer hurtigt. Ask forbliver desuden lyst og pænt når det tørrer, modsat eksempelvis eg, som godt kan blive lidt grimt når det har ligget til tørre og fået et par år på bagen.