Ovntørret blandet løv

Flere visninger

Ovntørret blandet løv
3.195,00 kr

Lagerstatus: På lager

- levering 1-7 hverdage

Blandet Løv du køber her er ovntørret og dermed klar til brug ved levering.

Målene bliver målt på udvendige mål som svarer til 1,7-1,8 m3

3x Flash Firelighters Tændblok 32-pak med GRATIS


 • Tætpakket brændetårn med ovntørret blandet løv.

 • Savet i 24-28 cm, flækket i gode stykker og håndstablet.

 • Brændetårnet måler: 130x210x85 cm

 • Mellemhårde træsorter som Birk og Rødel udgør den blanding, vi kalder blandet Løv.

 • Vi kan ikke angive helt præcist hvad blandingen består af, da det varierer. Det, at vi slipper for en nøjagtig sortering, er med til at holde prisen på dette produkt nede.


 • Eftersom det ikke er de hårdeste typer af træ, du får, har brændet en begrænset brændværdi pr. rummeter. Til gengæld er det billigt.

 • Du får en stor mængde brænde for pengene, hvilket er ideelt, hvis du køber brænde for at hygge dig med at gå og fyrre.


 • Blandet Løv brænder forholdsvis hurtigt og giver flere flammer og færre gløder end vores andre brændetyper, som er mere ideelle til dig, der køber brænde for at spare på varmeregningen.


 • Bemærk at denne vare er et naturprodukt, og derfor kan man ikke undgå, at der kommer nogle storte eller små stykker i tårnet du får tilsendt.


  Bemærk at denne vare er et naturprodukt, og derfor kan man ikke undgå, at der kommer nogle store eller små stykker i tårnet du får tilsendt.
  Beskrivelse

  Detaljer

  Blandet Løv du køber her er ovntørret og dermed klar til brug ved levering. Tætpakket brændetårn med ovntørret blandet løv. Savet i 24-28 cm, flækket i gode stykker og håndstablet. Mellemhårde træsorter som Birk og Rødel udgør den blanding, vi kalder blandet Løv. Vi kan ikke angive helt præcist hvad blandingen består af, da det varierer. Det, at vi slipper for en nøjagtig sortering, er med til at holde prisen på dette produkt nede. Eftersom det ikke er de hårdeste typer af træ, du får, har brændet en begrænset brændværdi pr. rummeter. Til gengæld er det billigt. Du får en stor mængde brænde for pengene, hvilket er ideelt, hvis du køber brænde for at hygge dig med at gå og fyrre. Blandet Løv brænder forholdsvis hurtigt og giver flere flammer og færre gløder end vores andre brændetyper, som er mere ideelle til dig, der køber brænde for at spare på varmeregningen. Udvendig mål på pallen: Højden 200-205cm Bredden 120-125cm Dybden 80-85cm
  Yderligere information

  Yderligere information

  Delivery option levering 1-7 hverdage
  Bedømmelser

  Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?