Tyske 6mm træpiller, German Pellets, 990kg

Flere visninger

Tyske 6mm træpiller, German Pellets, 990kg
0,00 kr

Lagerstatus: Ikke på lager

BEMÆRK: De rigtig German Pellets fra Tyskland


German Pellets på 6mm med suveræn brændværdi: 5,4 kWh/kg. Askeprocenten ligger under 0,5% og vandindholdet på 7-9%. Ren kvalitet: Smuld sigtes fra pillerne før pakning. 990kg i 15kg-sække.


Inkl. gratis levering nu i hele Danmark.

Beskrivelse

Detaljer

German Pellets er vores absolut bedste træpiller hvad angår energitæthed: Her får du en brændværdi på hele 5,4 kWh/kg. Vandprocenten ligger på de optimale 7-9 %. Kort fortalt får du her de træpiller, der giver dig mest varme pr. kilo brændsel.

Efter afbrændingen ligger der under en halv procent tilbage som aske. Slagger er heller ikke noget du skal frygte når du bruger piller af høj kvalitet. 

Det er ikke kun navnet, der vidner om tysk kvalitet. DIN-certificering, kontinuerlig kvalitetsstyring og konstante leverancer af faste råvarer (nåletræ) sikrer, at du altid kan regne med kvaliteten. 

De næsten 1 ton træpiller ligger stablet på en standard-palle, men fylder lidt ud over kanterne. Regn med ca. 155 cm i højden, 95 cm i bredden og 124 cm i dybden. 

Hos DKBrænde er der ingen skjulte udgifter såsom pallepant og leveringsgebyrer. Pallen er inkluderet i prisen og skal ikke returneres. Prisen er den, du ser.

Normal leveringstid er 1-3 dage. Vi leverer med gaffeltruck som medbringes på lastbilen. Trucken kan køre på de fleste underlag og er 184 cm høj og 230 cm bred. Dens udskydelige gafler og lave højde gør det muligt at stille pallerne på steder, hvor ingen andre kan komme til. Fyn og Jylland er levering til kansten.

LEVERING ER GRATIS er nu i hele Danmark. Vi har egen chauffør og vi holder dig grundigt informeret om, hvornår vi kommer.

Yderligere information

Yderligere information

Delivery option levering 1-3 hverdage
Bedømmelser

Bedømmelser 1 item(s)

Super kvalitet.
Vores første sæson med pilleovn som supplement til 2 varmepumper. Meget lidt smuld. Ingen slagger. Afgiver en lille smule melagtigt støv. Ovnen skal bare støvsuges og lidt sod på glasset fjernes let med et fugtigt stykke køkkenrulle. 0,5 % aske ser ud til at passe meget godt. Nedgangen i strømforbrug til varmepumperne når ovnen kører indikerer en brændværdi i nærheden af det oplyste, men der er i sagens natur en betydelig usikkerhed ved den observation. Prisen er i den højere ende, men til gengæld får man god varme og minimalt arbejde med aske og rengøring af ovn.
Kvalitet
Pris
Review by Carl Erik Gerner / (Indsendt den 31/01/2016)