Træpiller Næstved

Ved at skifte olie og elvarme i Næstved ud med træpiller gør du både miljøet og din økonomi en stor tjeneste. Træpiller er nemlig en CO2 neutral og vedvarende energikilde, der er væsentligt billigere end alm. el- og olievarme. Undersøgelser har vist, at du kan spare op til 70 % på varmeregningen ved at skifte dit gamle oliefyr ud med træpiller.Levering af træpiller Næstved

Hos DKBrænde har vi altid gode tilbud på træpiller i Næstved og tilbyder bl.a.: 

  • Altid høj kvalitet på alle træpiller – min. 4.8 kWh/kg og et lavt askeindhold
  • Gratis og lynhurtig levering til Næstved – 1-3 hverdage
  • Gennemsigtige priser og professionel rådgivning til private og erhverv

Du kan kontakte os på tlf. 25 32 34 13 mellem 08 og 17 mandag-fredag, eller skrive en mail til jesper@dkbrande.com. Vi svarer inden for en time i åbningstiden. Herunder kan du læse mere om træpiller, og hvad vi kan tilbyde dig i Næstved.

Hurtig og gratis levering af træpiller til Næstved

Hos DKBrænde går vi ind for gennemsigtige priser – derfor er levering altid inkluderet i prisen, så du ikke får dig en grim overraskelse, når du skal til at betale. I vores leveringspakke får du:

  • Levering med specialbygget gaffeltruck til Næstved 
  • 1-3 hverdages leveringstid
  • Træpiller i håndterbare sække og på paller (europapalle mål) el. løse træpiller
  • Beskyttelse under transport 


Vores specialbyggede gaffeltruck måler kun 184 cm i højden. Den er meget mobil og kan aflevere dine paller med træpiller, lige hvor du vil have dem – også i skure og garager med lavt til loftet. Vi kan også blæse træpillerne direkte ind i din silo eller kælder, hvis du køber løse træpiller. Træpillerne er naturligvis pakket godt ind i håndterbare sække, så de ikke tager skade under transporten til Næstved. 

Du modtager en sms dagen før levering, og chaufføren kontakter dig 30 min før ankomst, så du har tid til at forberede dig. Du har altid mulighed for at lave en special aftale om levering til Næstved med os – kontakt os i så fald på tlf. 25 32 34 13.

Træpiller - en økonomisk løsning

Ved at skifte til fyring med træpiller i Næstved kan du spare store summer på varmeregningen. Undersøgelser har vist, at du kan spare op til 70 pct. af din varmeregning om året, hvis du skifter dit gamle oliefyr eller elvarme ud med et nyt fuldautomatisk træpillefyr. Det giver en tilbagebetalingstid på 4-5 år for de fleste familier. Derefter er det ren overskudsforretning, hvor du sparer 30-40.000 kroner om året – nok til en god ferie for hele familien. 

Træpiller er billige, bl.a. fordi du ikke skal betale CO2 afgift, men også fordi den ubesværede levering og opbevaring typisk gør det nemt for både os som leverandører og dig som kunde at indkøbe i bulk.

Kun kvalitetstræpiller hos DKBrænde

Alle træpiller i vores sortiment er af høj kvalitet og kommer fra nogle af de dygtigste producenter i Europa som Agrol, Södra og German Pellets. De er alle kendte for at have en bæredygtig produktion og for at levere træpiller af højeste kvalitet. Alle deres træpiller bliver fremstillet af affaldsprodukter fra møbel- og savindustrien, der presses sammen under stort tryk. Det er med til at give den høje massetæthed og det ekstremt lave fugtindhold, der giver den flotte brændværdi og det lave askeindhold.

De kvaliteter er med til at sikre en ren forbrænding uden dannelse af slagger, og det forlænger levetiden og funktionsdygtigheden af dit træpillefyr i Næstved. 

Bæredygtig og CO2 neutral energi giver ren luft til Næstved

Træpiller er en bæredygtig energikilde, fordi afbrændingen af træpillerne ikke udleder mere CO2 end træet har optaget i sin levetid. Samtidig sørger træpillefyret og træpillernes renhed for en meget ren forbrænding, hvor træpillerne forbrændes fuldstændigt.

Problemet ved mange forbrændingsreaktioner er nemlig, at forbrændingen bliver ufuldstændig, fx fordi træet er fugtigt eller temperaturen ikke bliver holdt konstant. I en træpilleovn opnår man til gengæld fuldstændig forbrænding – også af de giftige gasser (en såkaldt pyrolytisk forbrænding).

Derfor bidrager fyring med træpiller ikke til luftforureningen eller den globale opvarmning, men er tværtimod en både ren og bæredygtig energiløsning. Det gælder så længe træpillerne kommer fra producenter, der fremstiller dem af restprodukter fra møbelindustrien eller dyrker bæredygtige plantager med genplantning. Og det kan vi forsikre dig om, er tilfældet for alle vores producenter.

Ingen besvær med træpiller

Mange forbinder et træpillefyr med hårdt arbejde, men sådan er det slet ikke. De fleste træpillefyr i dag er fuldautomatiske, og selvom man stadig kan få manuelle fyr, er arbejdsbyrden slet ikke så stor, som mange tror. En sjælden gang imellem skal træpillebeholderen fyldes op, og det er sådan set det.

Nye fuldautomatiske ovne klarer rengøringen og vedligeholdelsen helt af sig selv og sørger automatisk for at tænde og slukke, så du får den optimale varmedistribution. Samtidig er opbevaringen af træpiller let. Vores specialbyggede gaffeltruck afleverer træpillerne (8 el. 6 mm), lige hvor du vil have dem, og grundet træpillernes store massetæthed kan du opbevare mange tons på lidt plads i Næstved.

Find dine træpiller i vores store udvalg eller kontakt vores kundeservice på tlf. 25 32 34 13 for hjælp og rådgivning i Næstved – vi ser frem til at høre fra dig!

Læs også mere om vores brænde i næstved