Træpiller 8 mm

Er du blandt de efterhånden mange danskere, som har indset de mange fordele ved at fyre med pillefyr? Hos DKBrænde tilbyder vi et stort udvalg at træpiller 8 mm af høj kvalitet, så dit fyr vil kunne leve op til dets bedste. Pillerne er af en kvalitet, der sikrer, at du får mindst muligt aske, slagger og besvær ud af at bruge dem.

Opvarmning med træpiller kan sikre dig store besparelser på varmeregningen. Ikke mindst når du handler til markedets bedste priser hos DKBrænde. Vi giver dig gode priser uden at vi af den grund går den mindste smule på kompromis med kvaliteten.

8 mm træpiller leveret direkte til dig

Træpiller med diameteren 8 mm er den mest solgte størrelse piller og bruges typisk i pillefyr, men mange nyere pilleovne kan også håndtere denne størrelse. Du bør dog altid tjekke manualen før du bestiller - nogle ovne skal i stedet fodres med 6 millimeter piller.

Med DKBrænde får du træpiller 8 mm fra branchens dygtigste og mest kvalitetsbevidste producenter. Det sikrer dig god varmekomfort, høj brændeværdi og minimale efterladenskaber af aske og slagger. Se vores fulde udvalg af træpiller her.