Træpiller 6 mm

Opnå optimale resultater med din pilleovn ved at fodre den med 6 mm Træpiller fra branchens førende og bedste producenter.

Ikke alle træpiller på markedet er af lige god kvalitet. Dette spiller en afgørende rolle i træpillernes brændværdi. DKBrænde går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores produkter, for du skal sikres god værdi for dine penge. Alligevel tilbyder vi markedets laveste priser på Træpiller 6 mm.

Træpiller 6 mm leveret

DKbrænde levere 6 mm træpiller direkte til dit brændeskur inden for 1-3 hverdage.

Træpiller med en diameter på 6 millimeter passer til de fleste pilleovne, men kan også sagtens bruges i pillefyr. Du skal dog være opmærksom på, hvilket størrelse producenten af din ovn eller dit fyr anbefaler. Piller på 6mm er dog noget nær et sikkert valg og de har desuden den fordel, at de med deres mindre diamter kan pakkes tættere end dem på 8 mm. Der kan altså ganske enkelt komme mere brændsel i din ovn per opfyldning med disse piller.

Piller med en større diamter er imidlertid ofte en anelse billigere, simpelthen fordi der produceres flere af dem og der på den måde opnås fordele ved den store mængde. Du kan derfor med fordel også se nærmere på vores Træpiller 8 mm

Træpiller 6 mm tilbud

Hos dkbrænde.dk har vi altid gode tilbud på 6 mm træpiller. Du kan i nedenstående menu finde gode tilbud på træpiller. Vores piller er produceret af rent træ og har forskellige former for værdier af aske, vand og brændeværdier, du kan læse mere på selve produktet. Vi har også vores helt egne træpiller dkbrænde træpiller, som du også kan få et godt tilbud på.

6mm træpiller

træpiller 6mm

træpiller 6 mm sjælland