Træpiller fra Agrol er noget af det bedste

Agrol piller er træpiller i bedste, svenske kvalitet. De giver masser af varme og kun lidt aske. De har en god fugtighedsprocent og er i det hele tager bare lige i skabet i forhold til at pakke alle de gode egenskaber ind i en træpille.

Disse piller går også under navnet Villapellets fra Lantmannen Agroenergi og både dette og navnet Agrol vil sikkert få en klokke til at ringe hos mange, der har sat sig ind i, hvad der er godt inden for træpiller. Den svenske kvalitet fornægter sig ikke:

Vi har solgt over 5.000 tons af disse piller og aldrig fået en eneste reklamation. Fordi Agrol er så stor en producent, sikres en konstant, god kvalitet. Hvor mindre producenter har en svingende kvalitet fordi det svinger, hvilke råvarer de har til rådighed, er disse træpiller kvalitetsmæssigt konsistente.

Det er således ikke uden grund, at dette er nogle af vores mest populære piller. Vi har dog også andre mærker, som ligeledes er anbefalelsesværdige. Fælles for dem alle er, at du hos DKBrænde får dem til en god pris uden at skulle bekymre dig om, hvorvidt kvaliteten er i orden. Det er den altid! Se derfor også vores mange andre gode tilbud på billige træpiller.


8mm træpiller fra Agrol

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.