Fågelfors briketter, 1.050 kg

Flere visninger

Fågelfors briketter, 1.050 kg

Pris: 2.995,00 kr

Specialpris 2.495,00 kr

  • Køb 2 for 2.395,00 kr pr. stk. og spar 5%
  • Køb 3 for 2.295,00 kr pr. stk. og spar 9%
  • Køb 4 for 2.195,00 kr pr. stk. og spar 13%

Lagerstatus: På lager


Ganske enkelt de bedste træbriketter: Lavet af svensk kvalitetstræ, vakuumpakket i super holdbare poser og presset ekstra hårde, så de brænder længst muligt og slet ikke smuldrer. Bemærk, at der er over et ton på pallen modsat de fleste andre. 105 poser med 12 stk. I alt 1.050 kg. Energi: Over 4800 kWh/kg. Efterlader 0,3% aske.


Inkl. gratis levering nu i hele Danmark.

Beskrivelse

Detaljer

Når du først har prøvet disse træbriketter, vil du ikke gå tilbage til de billigere mærker. Ja, kiloprisen på dem er en smule højere - også når man medregner, at du får næsten 100 kg ekstra på pallen - men du får virkelig kvalitet for pengene. Det bemærker du allerede når du pakker dem ud: Der er intet støv eller smulder, kun stenhårde briketter med skarpe former, som bare holder.

Disse briketter brænder ganske enkelt bedre og længere fordi de er så hårdt presset. Den svenske fabrik, der producerer Fågelfors-briketterne, går meget op i, at alt skal være i orden, før de vil sætte deres kvalitetsstempel: Det karakteristiske dobbelt-F, der er presset ind i bunden af disse briketter.

Briketterne er vakuumpakket og i ekstra kraftig plastik for at holde det helt rette fugtighedsniveau. Der er kælet for hver en detalje.

Med disse briketter slipper du for savsmuld ud over det hele, både når du pakker dem ud og når de brænder. Hvor andre briketter kan poppe op når der kommer gang i afbrændingen, så holder Fågelfors formen. Det har stor betydning for forbrændingen, idet løst smuld brænder på ingen tid. Fågelfors bliver bare ved at brænde med samme flotte form.

VI LEVERER DISSE BRIKETTER GRATIS nu i hele Danmark på 1-3 dage. Vi gør det med egen lastbil og chauffør, og vi sørger selvfølgelig for, at holde dig godt orienteret om, hvornår vi kommer. 

Briketterne kommer på europaller (120 x 80 cm) og vi kan placere pallerne lige der, hvor du vil have dem. Vores medbringertruck kan køre på de fleste underlag, og med en højde på kun 184 cm kommer den ind selv under lave halvtage, i garager og lignende. Trucken er 230 cm bred og specialfremstillet til os for at vi kan levere den ekstra service, at vi stiller dine træbriketter lige der, hvor du vil have dem til at stå. Fyn og Jylland levering til kansten.

Bedømmelser

Bedømmelser 2 item(s)

Super briketter
Jeg har anvendt træbriketter i en 8-10 år efterhånden fra forskellige leverandører med meget varierende oplevelser til følge, det sig være enorm lang leveringtid, forkert placering af palle og den mest ekstreme; en ødelagt indkørsel samt efterfølgende truende adfærd fra vognmanden, da jeg ville melde skaden. Så det var med en vis bæven at jeg prøvede endnu én, nemlig DK Brænde, men jeg må sige at det har været en fornøjelse at modtage briketter fra DK Brænde !!!. Hurtig levering - og lige præcis på den ønskede placering, af en medarbejder i højt humør :o)

Jeg vender helt sikkert tilbage næste gang !
Kvalitet
Pris
Review by Christina / (Indsendt den 17/12/2014)
Virkeligt gode kvalitets-briketter
Meget hårdt præsset briket, der brænder længe og ikke smuldrer i ovnen. Poserne er vacumpakket så de er nemme at bære og ikke drysser når man bærer dem ind. Samtidig er poserne nemme at stable og står helt stabilt.
Der er 10% mere vægt på pallen i forhold til "tilbuds paller" så det skal man lige huske når man sammenligner priser.
De her briketter er langt bedre end de "7 pakker for en hund" No-Brand briketter supermarkederne kører med.

Fik leveret briketterne helt inde i indkørsel som jeg havde bedt om, fornemt.
Kvalitet
Pris
Review by Lars / (Indsendt den 24/01/2014)

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?