Fågelfors briketter

Flere visninger

Fågelfors briketter

Pris: 3.995,00 kr

Specialpris 3.795,00 kr

  • Køb 2 for 3.695,00 kr pr. stk. og spar 3%
  • Køb 3 for 3.645,00 kr pr. stk. og spar 4%
  • Køb 4 for 3.595,00 kr pr. stk. og spar 6%
  • Køb 10 for 3.495,00 kr pr. stk. og spar 8%

Lagerstatus: På lager

- levering 1-7 hverdage

Ganske enkelt de bedste træbriketter!
Lavet af svensk kvalitetstræ, vakuumpakket i super holdbare poser og presset ekstra hårde, så de brænder længst muligt og slet ikke smuldrer.
Der er 96 poser med 12 stk. I alt 960 kg.
Energi: Over 4800 kcal/kg.
Efterlader 0,3% aske.


Når du først har prøvet disse træbriketter, vil du ikke gå tilbage til de billigere mærker. Ja, kiloprisen på dem er en smule højere - men du får virkelig kvalitet for pengene.
Det bemærker du allerede når du pakker dem ud - Der er intet støv eller smulder, kun stenhårde briketter med skarpe former, som bare holder!

Disse briketter brænder ganske enkelt bedre og længere fordi de er så hårdt presset. Den svenske fabrik, der producerer Fågelfors-briketterne, går meget op i, at alt skal være i orden, før de vil sætte deres kvalitetsstempel - Det karakteristiske dobbelt-F, der er presset ind i bunden af disse briketter.

Briketterne er vakuumpakket og i ekstra kraftig plastik for at holde det helt rette fugtighedsniveau. Der er kælet for hver en detalje.

Med disse briketter slipper du for savsmuld ud over det hele, både når du pakker dem ud og når de brænder. Hvor andre briketter kan poppe op når der kommer gang i afbrændingen, så holder Fågelfors formen. Det har stor betydning for forbrændingen, idet løst smuld brænder på ingen tid. Fågelfors bliver bare ved at brænde med samme flotte form.
Beskrivelse

Detaljer

Ganske enkelt de bedste træbriketter! Lavet af svensk kvalitetstræ, vakuumpakket i super holdbare poser og presset ekstra hårde, så de brænder længst muligt og slet ikke smuldrer. Der er 96 poser med 12 stk. I alt 960 kg. Energi: Over 4800 kcal/kg. Efterlader 0,3% aske. Når du først har prøvet disse træbriketter, vil du ikke gå tilbage til de billigere mærker. Ja, kiloprisen på dem er en smule højere - men du får virkelig kvalitet for pengene. Det bemærker du allerede når du pakker dem ud - Der er intet støv eller smulder, kun stenhårde briketter med skarpe former, som bare holder! Disse briketter brænder ganske enkelt bedre og længere fordi de er så hårdt presset. Den svenske fabrik, der producerer Fågelfors-briketterne, går meget op i, at alt skal være i orden, før de vil sætte deres kvalitetsstempel - Det karakteristiske dobbelt-F, der er presset ind i bunden af disse briketter. Briketterne er vakuumpakket og i ekstra kraftig plastik for at holde det helt rette fugtighedsniveau. Der er kælet for hver en detalje. Med disse briketter slipper du for savsmuld ud over det hele, både når du pakker dem ud og når de brænder. Hvor andre briketter kan poppe op når der kommer gang i afbrændingen, så holder Fågelfors formen. Det har stor betydning for forbrændingen, idet løst smuld brænder på ingen tid. Fågelfors bliver bare ved at brænde med samme flotte form.
Yderligere information

Yderligere information

Delivery option levering 1-7 hverdage
Bedømmelser

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?