Svenske 6mm træpiller fra Agrol Scandbio 896 kg

Flere visninger

Svenske 6mm træpiller fra Agrol Scandbio 896 kg
0,00 kr

Lagerstatus: Ikke på lager

BEMÆRK LEVERES DKBRÆNDE POSER


Svenske 6mm piller fra Agrol Scandbio tidligere kendt som Villapellets fra Lantmannen Agroenergi. Høj brændværdi: 4,8 kWh/kg. Aske: 0,5 %. Leveres på europaller med 896 kg fordelt på 56 poser af 16 kg.


Inkl. gratis levering nu i hele Danmark.

Beskrivelse

Detaljer

BEMÆRK LEVERES I DKBRÆNDE POSER.

Med Agrol Scandbio træpiller får du brændsel af bedste kvalitet. Høj brændværdi og lav askeprocent samt et fugtindhold under 10% sikrer, at du får den optimale forbrænding.

Pillerne er af 100% svensk træ og er produceret under strenge kvalitetskrav. Der bruges spåner og savsmuld til at lave pillerne, som rystes fri for støv og smuld før pakning.

Vi leverer på paller med standardmål (120x80cm) med let håndtérbare sække stablet i en højde på 160-170 cm. Pallen er inkluderet i prisen og skal ikke returneres.

Pallen er pakket ind i kraftig krympe-plastik og en solid hætte sikrer, at der ikke kommer vand ind, selv hvis pallen ender med at stå under åben himmel i lang tid.

LEVERING ER GRATIS og nu i hele Danmark. Vi har egen chauffør og vi holder dig grundigt informeret om, hvornår vi kommer.

Normal leveringstid er 1-3 dage. Pallevarer leveres med gaffeltruck som medbringes på lastbilen. Trucken kan køre på de fleste underlag og er 184 cm høj og 230 cm bred. Med udskydelige gafler og lavere højde end andre trucks, kan vi stille pallerne på steder, hvor ingen andre kan komme til. Fyn og Jylland er levering til kansten

Yderligere information

Yderligere information

Delivery option levering 1-3 hverdage
Bedømmelser