Pejsebrænde

Ønsker du billigt kvalitets pejsebrænde, er du kommet til det rette sted. Kvaliteten er høj i vores pejse brænde - alt er håndstablet og samtidig kvalitetstjekket, hvilket sikrer dig mest muligt brænde for pengene! 

Det ovntørrede birketræ er tørret ved 150 grader, hvilket sikrer, at ingen skadelige svampe er at finde i træet. Ikke nok med det, så er pejse brænde også CO2 neutralt fordi træet har optaget lige så meget C02 som det frigiver ved afbrænding, så du er også god ved miljøet ved at fokusere på pejsebrænde, frem for at bruge ikke-vedvarende energiressourcer.

Det er ikke kun praktisk, billigt og energirigtigt at opvarme med pejse brænde, det er også hyggeligt! Den buldrende lyd og duften af træ, giver en hel speciel dansk stemning af hygge.

Køb pejsebrænde hos os og få gratis levering næsten helt ind i pejsen

Køber du dit pejsebrænde online kan du få det leveret gratis på Sjælland, Falster, Møn og Lolland. Vi leverer normalt på 1-3 hverdage og det foregår med egen lastbil og chauffør, som medbringer en ganske speciel gaffeltruck: Den er ekstra lav (184 cm) så den kan køre helt ind under halvtage, i garager osv. sådan at du kan få dit pejsebrænde leveret lige der, hvor du ønsker. Trucken kører på alle underlag, så vi kan næsten køre dit brænde helt ind i din pejs.

Herunder ser du vores udvalg af pejsebrænde i brændetårne. Se løst pejsebrænde her.