Blandet Ovntørret Avnbøg, ask & eg

Flere visninger

Blandet Ovntørret Avnbøg, ask & eg

Pris: 3.495,00 kr

Specialpris 3.195,00 kr

  • Køb 2 for 3.095,00 kr pr. stk. og spar 4%
  • Køb 3 for 3.045,00 kr pr. stk. og spar 5%
  • Køb 4 for 2.995,00 kr pr. stk. og spar 7%

Lagerstatus: På lager

- levering 1-7 hverdage

Tætpakket brændetårn med ovntørret avn bøg og eg. Savet i 24-28 cm, flækket i mindre stykker og håndstablet.

Avnbøg er den hårdeste træsort, vi forhandler, hvilket betyder, at det er den, der har højst brændværdi (mest varme) pr. kubikmeter. Du får altså rigtig meget varme for pengene når du vælger denne sort, som også går under navnet jerntræ fordi det er så hårdt.
Træets hårdhed gør det sværere at tænde op i, hvilket naturligvis også skal tages med i overvejselserne når du vælger brænde. Fordelen er, at træet til gengæld brænder rigtig længe, vel at mærke på en måde, hvor du får gode gløder frem for hurtige flammer.

Der er ikke så mange, der har gjort sig erfaringer med avnbøg, men de, der har, bliver oftest store tilhængere af træsorten med de gode egenskaber. Den mindre efterspørgsel passer fint med, at avnbøg er sværere at få fat på. Sorten vokser eksempelvis langt fra alle steder i Danmark. Denne lidt ukendte træsort er varmemæssigt den bedste type træ, vi har.


Udvendig mål på pallen:

Højden 200-205cm
Bredden 120-125cm
Dybden 80-85cm
Beskrivelse

Detaljer

Tætpakket brændetårn med ovntørret avnbøg, ask og eg. Savet i 24-28 cm, flækket i mindre stykker og håndstablet. Avnbøg er den hårdeste træsort, vi forhandler, hvilket betyder, at det er den, der har højst brændværdi (mest varme) pr. kubikmeter. Du får altså rigtig meget varme for pengene når du vælger denne sort, som også går under navnet jerntræ fordi det er så hårdt. Træets hårdhed gør det sværere at tænde op i, hvilket naturligvis også skal tages med i overvejselserne når du vælger brænde. Fordelen er, at træet til gengæld brænder rigtig længe, vel at mærke på en måde, hvor du får gode gløder frem for hurtige flammer. Der er ikke så mange, der har gjort sig erfaringer med avnbøg, men de, der har, bliver oftest store tilhængere af træsorten med de gode egenskaber. Den mindre efterspørgsel passer fint med, at avnbøg er sværere at få fat på. Sorten vokser eksempelvis langt fra alle steder i Danmark. Denne lidt ukendte træsort er varmemæssigt den bedste type træ, vi har. Udvendig mål på pallen: Højden 200-205cm Bredden 120-125cm Dybden 80-85cm
Yderligere information

Yderligere information

Delivery option levering 1-7 hverdage
Bedømmelser

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?