Ovntørret birk - leveret lige til døren

Her får du birkebrænde til mange hyggelige timer foran pejsen. Birk er det ideelle pejsebrænde, da dets egenskaber passer godt til formålet: Det knitrer og dufter dejligt samtidig med, at det ikke sviner lige så meget som andre træsorter kan gøre, når det bruges i en åben pejs.

Til bål er birk også ideelt pga. de samme hyggespredende egenskaber samt det, at bålet hurtigt er klar til madlavning, hvis man benytter birk.

Birks svage side er, at brændværdien pr. rummeter er lavere end andre af de træsorter, vi sælger. I mange situationer er det dog langt fra mængden af udvundet varme, der er afgørende for valget af træ.

Hvis det er birk, du skal bruge, så er du kommet til det rette sted:

LEVERING ER GRATIS nu i hele Danmark. Vi har egen chauffør og vi holder dig grundigt informeret om, hvornår vi kommer. Du får en SMS dagen før levering og bliver kontaktet igen ca. 30 minutter før levering.

NORMAL LEVERINGSTID ER 1-3 DAGE. Pallevarer leveres med gaffeltruck, som medbringes på lastbilen. Trucken kan køre på de fleste underlag og er 184 cm høj og 230 cm bred. Med udskydelige gafler og lavere højde end normale trucks, kan vi stille pallerne næsten hvor som helst, du måtte ønske. Fyn og Jylland levering til kansten.