Bæredygtig tørt svensk eg, klar til brug

Flere visninger

Bæredygtig tørt svensk eg, klar til brug
2.895,00 kr
  • Køb 2 for 2.795,00 kr pr. stk. og spar 4%
  • Køb 3 for 2.745,00 kr pr. stk. og spar 6%
  • Køb 4 for 2.695,00 kr pr. stk. og spar 7%
  • Køb 10 for 2.595,00 kr pr. stk. og spar 11%

Lagerstatus: På lager

- levering 1-3 hverdage

Lufttørret svensk eg. Savet i 26-28 cm, flækket i mimdre stykker og håndstablet.


Inkl. gratis levering nu i hele Danmark.

Beskrivelse

Detaljer

Med svensk lufttørret egetræ får du kvalitetsbrændsel af en type, der bare bliver ved med at brænde. Egetræ er kendt for ikke bare at gå op i flammer, men derimod gløde og afgive varme i rigtig lang tid. Derfor er det også en meget benyttet type af træ til at holde huset varmt natten over.

Træets egenskaber gør det dog også svært at tænde op, så du kan med fordel kombinere egebrænde med brænde af andre træsorter når du tænder op. Dermed slipper du også for kuldebro i skorstenen og får dermed en rigtig god afbrænding for dit egetræ.

Dette træ er lufftørret og dermed klar til brug i mange tilfælde. Det kan dog have været opbevaret under åben himmel og dermed være lidt regnvådt. Lægger du brændet foran ovnen i et par dage (max en uge i slemme tilfælde) vil du dog have træ, der indeholdet den rette mængde fugt og er klar til brug.

LEVERING ER GRATIS nu i hele Danmark. Vi har egen chauffør og vi holder dig grundigt informeret om, hvornår vi kommer. Du får en SMS dagen før levering og bliver kontaktet igen ca. 30 minutter før levering. Sms er kun på Sjælland, Lolland, Falster og Møn

NORMAL LEVERINGSTID ER 1-3 DAGE. Pallevarer leveres med gaffeltruck, som medbringes på lastbilen. Trucken kan køre på de fleste underlag og er 184 cm høj og 230 cm bred. Med udskydelige gafler og lavere højde end normale trucks, kan vi stille pallerne næsten hvor som helst, du måtte ønske. Fyn og Jylland levering til kansten.

Yderligere information

Yderligere information

Delivery option levering 1-3 hverdage
Bedømmelser

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?