BÆREDYGTIG svensk lufttørret Ask

Flere visninger

BÆREDYGTIG svensk lufttørret Ask
2.495,00 kr
 • Køb 2 for 2.395,00 kr pr. stk. og spar 5%
 • Køb 3 for 2.345,00 kr pr. stk. og spar 7%
 • Køb 4 for 2.295,00 kr pr. stk. og spar 9%
 • Køb 10 for 2.195,00 kr pr. stk. og spar 13%

Lagerstatus: På lager

- levering 1-7 hverdage

Lufttørret svensk Ask.


BEMÆRK at det er lufttørret Svensk Ask som står ude og IKKE er klar til brug. Skal tørre 3-6 måneder

 • Tætpakket brændetårn med lufttørret ask. Savet i 24-26 cm, flækket i gode stykker og håndstablet.


 • Asketræ giver god varme, lang brændetid og nem optænding. Det er ikke så sært, at det er blevet den foretrukne træsort i Danmark.

 • Askesygen og den deraf følgende lave pris har naturligvis sin del af æren for det store salg af ask, men det ville ikke sælge så godt, hvis ikke det var fordi askebrænde bare er rigtig godt til de fleste formål.


 • I brændeovne uden meget træk er ask eksempelvis rigtig godt, fordi træsorter, der ikke er så nemme at få ild i, brænder dårligt her. Bruger du i stedet asketræ, slipper du for mange problemer og får en god varme ud af det.


 • Lufttørring er for nogle træsorter en lang proces, men ask tørrer hurtigt. Ask forbliver desuden lyst og pænt når det tørrer


 • Lufttørret brænde er kendetegnet ved, at træet har været opbevaret udendørs for at opnå den bedst mulige lufttilgang til træet, så træsyren kan komme væk. Dette medfører dog, at regn, fugt og sne kan give overflade-fugtighed, som kan vise sig på lufttørret brænde i form af skimmel, sorte pletter og lignende. Derfor er det afgørende, at det tørres den anbefalede tid under de rette forhold.  Udvendig mål på pallen:
  Højden 200-205cm
  Bredden 115-125cm
  Dybden 75-85cm

  Bemærk at denne vare er et naturprodukt, og derfor kan man ikke undgå, at der kommer nogle store eller små stykker i tårnet du får tilsendt.

  Bemærk! Vores lufttørret brænde modtages vådt og det kan derfor ikke undgåes, at der kan være små spor af mug på brændet.

  Beskrivelse

  Detaljer

  BEMÆRK at det er lufttørret Svensk Ask som står ude og IKKE er klar til brug. Skal tørre 3-6 måneder Tætpakket brændetårn med lufttørret ask. Savet i 24-26 cm, flækket i gode stykker og håndstablet. Asketræ giver god varme, lang brændetid og nem optænding. Det er ikke så sært, at det er blevet den foretrukne træsort i Danmark. Askesygen og den deraf følgende lave pris har naturligvis sin del af æren for det store salg af ask, men det ville ikke sælge så godt, hvis ikke det var fordi askebrænde bare er rigtig godt til de fleste formål. I brændeovne uden meget træk er ask eksempelvis rigtig godt, fordi træsorter, der ikke er så nemme at få ild i, brænder dårligt her. Bruger du i stedet asketræ, slipper du for mange problemer og får en god varme ud af det. Lufttørring er for nogle træsorter en lang proces, men ask tørrer hurtigt. Ask forbliver desuden lyst og pænt når det tørrer Udvendig mål på pallen: Højden 200-205cm Bredden 115-125cm Dybden 75-85cm
  Yderligere information

  Yderligere information

  Delivery option levering 1-7 hverdage
  Bedømmelser

  Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?