Dkbrænde de lux halmpille 990kg ( AFHENTET )

Flere visninger

Dkbrænde de lux halmpille 990kg ( AFHENTET )
0,00 kr

Lagerstatus: Ikke på lager

En renset halmpille er udviklet til brug som hestestrøelse. Dette nye produkt vil minimere kundens omkostninger og tid overtaget af en mere traditionel løs halm- og træspånseng.

Efter at have prøvet flere forskellige typer halm har vi fundet ud af, at et hvedehalm har produceret en pellet, der ikke kun absorberer rigtig godt, men som også forhindrer hestene i at spise deres senge.

Det eneste andet produkt at sammenligne halmpiller med er træpiller.
Halmpiller er lettere end træpiller og mere volumen opnås, så du får mere
halmpiller til ton, end du gør af træpiller.

Halmpiller er helt naturlige og uden tilsætningsstoffer og så er de støvfrie.
Beskrivelse

Detaljer

En renset halmpille er udviklet til brug som hestestrøelse. Dette nye produkt vil minimere kundens omkostninger og tid overtaget af en mere traditionel løs halm- og træspånseng. Efter at have prøvet flere forskellige typer halm har vi fundet ud af, at et hvedehalm har produceret en pellet, der ikke kun absorberer rigtig godt, men som også forhindrer hestene i at spise deres senge. Det eneste andet produkt at sammenligne halmpiller med er træpiller. Halmpiller er lettere end træpiller og mere volumen opnås, så du får mere halmpiller til ton, end du gør af træpiller. Halmpiller er helt naturlige og uden tilsætningsstoffer og så er de støvfrie.
Yderligere information

Yderligere information

Delivery option Kun afhentning på vores lager i Slagelse
Bedømmelser