Fågelfors briketter 960kg AFHENTET

Flere visninger

Fågelfors briketter 960kg AFHENTET
2.400,00 kr

Lagerstatus: På lager

- Kun afhentning på vores lager i Slagelse

Ganske enkelt de bedste træbriketter: Lavet af svensk kvalitetstræ, vakuumpakket i super holdbare poser og presset ekstra hårde, så de brænder længst muligt og slet ikke smuldrer. Bemærk, at der er over et ton på pallen modsat de fleste andre. 96 poser med 12 stk. I alt 960kg. Energi: Over 4800 kWh/kg. Efterlader 0,3% aske.


 

Beskrivelse

Detaljer

Når du først har prøvet disse træbriketter, vil du ikke gå tilbage til de billigere mærker. Ja, kiloprisen på dem er en smule højere - men du får virkelig kvalitet for pengene. Det bemærker du allerede når du pakker dem ud: Der er intet støv eller smulder, kun stenhårde briketter med skarpe former, som bare holder.

Disse briketter brænder ganske enkelt bedre og længere fordi de er så hårdt presset. Den svenske fabrik, der producerer Fågelfors-briketterne, går meget op i, at alt skal være i orden, før de vil sætte deres kvalitetsstempel: Det karakteristiske dobbelt-F, der er presset ind i bunden af disse briketter.

Briketterne er vakuumpakket og i ekstra kraftig plastik for at holde det helt rette fugtighedsniveau. Der er kælet for hver en detalje.

Med disse briketter slipper du for savsmuld ud over det hele, både når du pakker dem ud og når de brænder. Hvor andre briketter kan poppe op når der kommer gang i afbrændingen, så holder Fågelfors formen. Det har stor betydning for forbrændingen, idet løst smuld brænder på ingen tid. Fågelfors bliver bare ved at brænde med samme flotte form.

VI LEVERER DISSE BRIKETTER GRATIS nu i hele Danmark på 1-3 dage. Vi gør det med egen lastbil og chauffør, og vi sørger selvfølgelig for, at holde dig godt orienteret om, hvornår vi kommer. 

Briketterne kommer på europaller (120 x 80 cm) og vi kan placere pallerne lige der, hvor du vil have dem. Vores medbringertruck kan køre på de fleste underlag, og med en højde på kun 184 cm kommer den ind selv under lave halvtage, i garager og lignende. Trucken er 230 cm bred og specialfremstillet til os for at vi kan levere den ekstra service, at vi stiller dine træbriketter lige der, hvor du vil have dem til at stå. Fyn og Jylland levering til kansten.

Yderligere information

Yderligere information

Delivery option Kun afhentning på vores lager i Slagelse
Bedømmelser

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?