Ovntørret blandet løv

Flere visninger

Ovntørret blandet løv
3.695,00 kr
  • Køb 2 for 3.595,00 kr pr. stk. og spar 3%
  • Køb 3 for 3.545,00 kr pr. stk. og spar 5%
  • Køb 4 for 3.495,00 kr pr. stk. og spar 6%
  • Køb 10 for 3.395,00 kr pr. stk. og spar 9%

Lagerstatus: På lager

- levering 1-7 hverdage

Blandet Løv du køber her er ovntørret og dermed klar til brug ved levering.

Tætpakket brændetårn med ovntørret blandet løv.
Savet i 24-28 cm, flækket i gode stykker og håndstablet.

Mellemhårde træsorter som Birk og Rødel udgør den blanding, vi kalder blandet Løv.
Vi kan ikke angive helt præcist hvad blandingen består af, da det varierer. Det, at vi slipper for en nøjagtig sortering, er med til at holde prisen på dette produkt nede.

Eftersom det ikke er de hårdeste typer af træ, du får, har brændet en begrænset brændværdi pr. rummeter. Til gengæld er det billigt.
Du får en stor mængde brænde for pengene, hvilket er ideelt, hvis du køber brænde for at hygge dig med at gå og fyrre.

Blandet Løv brænder forholdsvis hurtigt og giver flere flammer og færre gløder end vores andre brændetyper, som er mere ideelle til dig, der køber brænde for at spare på varmeregningen.


Udvendig mål på pallen:

Højden 200-205cm
Bredden 120-125cm
Dybden 80-85cm
Beskrivelse

Detaljer

Blandet Løv du køber her er ovntørret og dermed klar til brug ved levering. Tætpakket brændetårn med ovntørret blandet løv. Savet i 24-28 cm, flækket i gode stykker og håndstablet. Mellemhårde træsorter som Birk og Rødel udgør den blanding, vi kalder blandet Løv. Vi kan ikke angive helt præcist hvad blandingen består af, da det varierer. Det, at vi slipper for en nøjagtig sortering, er med til at holde prisen på dette produkt nede. Eftersom det ikke er de hårdeste typer af træ, du får, har brændet en begrænset brændværdi pr. rummeter. Til gengæld er det billigt. Du får en stor mængde brænde for pengene, hvilket er ideelt, hvis du køber brænde for at hygge dig med at gå og fyrre. Blandet Løv brænder forholdsvis hurtigt og giver flere flammer og færre gløder end vores andre brændetyper, som er mere ideelle til dig, der køber brænde for at spare på varmeregningen. Udvendig mål på pallen: Højden 200-205cm Bredden 120-125cm Dybden 80-85cm
Yderligere information

Yderligere information

Delivery option levering 1-7 hverdage
Bedømmelser

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?