BÆREDYGTIG svensk lufttørret Ask

Flere visninger

BÆREDYGTIG svensk lufttørret Ask

Pris: 3.995,00 kr

Specialpris 3.295,00 kr

  • Køb 2 for 3.195,00 kr pr. stk. og spar 4%
  • Køb 3 for 3.145,00 kr pr. stk. og spar 5%
  • Køb 4 for 3.095,00 kr pr. stk. og spar 7%
  • Køb 10 for 2.995,00 kr pr. stk. og spar 10%

Lagerstatus: På lager

- levering 1-7 hverdage

Bemærk at det er lufttørret brænde som står ude og IKKE klar til brug.Tætpakket brændetårn med lufttørret ask. Savet i 24-26 cm, flækket i gode stykker og håndstablet.


Udvendig mål på pallen:


Højden 200-205cm


Bredden 115-125cm


Dybden 75-85cm


Inkl. gratis levering nu i hele Danmark

Beskrivelse

Detaljer

Bemærk at det er lufttørret brænde som står ude og IKKE klar til brug.

Skal færdig tørre til næste vinter.

Der er tale om lufttørret brænde som skal færdig tørre inden brug. Det er brænde der står ude, så kan være sort, mug og svamp.

Asketræ giver god varme, lang brændetid og nem optænding. Det er ikke så sært, at det er blevet den foretrukne træsort i Danmark. Askesygen og den deraf følgende lave pris har naturligvis sin del af æren for det store salg af ask, men det ville ikke sælge så godt, hvis ikke det var fordi askebrænde bare er rigtig godt til de fleste formål.

I brændeovne uden meget træk er ask eksempelvis rigtig godt, fordi træsorter, der ikke er så nemme at få ild i, brænder dårligt her. Bruger du i stedet asketræ, slipper du for mange problemer og får en god varme ud af det.

Det askebrænde, du får her, er lufttørret, hvilket vil sige, at der ikke er brugt ressourcer på at varme det op i en ovn. Derfor kan vi også sælge det billigere, så det er ikke kun godt for naturen, men også godt for din pengepung. Lufttørring er for nogle træsorter en lang proces, men ask tørrer hurtigt. Ask forbliver desuden lyst og pænt når det tørrer, modsat eksempelvis eg, som godt kan blive lidt grimt når det har ligget til tørre og fået et par år på bagen.

Yderligere information

Yderligere information

Delivery option levering 1-7 hverdage
Bedømmelser

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?