BÆREDYGTIG svensk lufttørret Ask

Flere visninger

BÆREDYGTIG svensk lufttørret Ask
0,00 kr

Lagerstatus: Ikke på lager

BEMÆRK at det er lufttørret Svensk Ask som står ude og IKKE er klar til brug. Skal tørre 3-6 måneder

Tætpakket brændetårn med lufttørret ask. Savet i 24-26 cm, flækket i gode stykker og håndstablet.


Asketræ giver god varme, lang brændetid og nem optænding. Det er ikke så sært, at det er blevet den foretrukne træsort i Danmark.
Askesygen og den deraf følgende lave pris har naturligvis sin del af æren for det store salg af ask, men det ville ikke sælge så godt, hvis ikke det var fordi askebrænde bare er rigtig godt til de fleste formål.

I brændeovne uden meget træk er ask eksempelvis rigtig godt, fordi træsorter, der ikke er så nemme at få ild i, brænder dårligt her. Bruger du i stedet asketræ, slipper du for mange problemer og får en god varme ud af det.

Lufttørring er for nogle træsorter en lang proces, men ask tørrer hurtigt. Ask forbliver desuden lyst og pænt når det tørrerUdvendig mål på pallen:
Højden 200-205cm
Bredden 115-125cm
Dybden 75-85cm
Beskrivelse

Detaljer

BEMÆRK at det er lufttørret Svensk Ask som står ude og IKKE er klar til brug. Skal tørre 3-6 måneder Tætpakket brændetårn med lufttørret ask. Savet i 24-26 cm, flækket i gode stykker og håndstablet. Asketræ giver god varme, lang brændetid og nem optænding. Det er ikke så sært, at det er blevet den foretrukne træsort i Danmark. Askesygen og den deraf følgende lave pris har naturligvis sin del af æren for det store salg af ask, men det ville ikke sælge så godt, hvis ikke det var fordi askebrænde bare er rigtig godt til de fleste formål. I brændeovne uden meget træk er ask eksempelvis rigtig godt, fordi træsorter, der ikke er så nemme at få ild i, brænder dårligt her. Bruger du i stedet asketræ, slipper du for mange problemer og får en god varme ud af det. Lufttørring er for nogle træsorter en lang proces, men ask tørrer hurtigt. Ask forbliver desuden lyst og pænt når det tørrer Udvendig mål på pallen: Højden 200-205cm Bredden 115-125cm Dybden 75-85cm
Yderligere information

Yderligere information

Delivery option levering 1-7 hverdage
Bedømmelser

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?