Brænde til Næstved, kvalitet fra DKBrænde

Dit brænde i Næstved bør leveres af DK Brænde, hvis du vil undgå at blive snydtDKBrænde har altid en stor lagerbeholdning af briketter, træpiller og brænde klar til levering i Næstved og på resten af Sjælland. Vi tilbyder en bredt varietet af brændeløsninger fremstillet af flere forskellige træsorter. Disse omfatter avnbøg, bøg, ask, eg, birk, rødel og ære. Vores store og alsidige udvalg gør det muligt for os at imødekomme enhver efterspørgsel på brænde i Næstved.

Det er ingen tilfældighed, at vi siden vores opstart har opnået imponerende stor kundetilfredshed. Vi tilbyder en lang række fordele for vores kunder. Blandt vores mest iøjefaldende og positive kendetegn er uden tvivl vores lave priser og super tilbud. Vi udmærker os nemlig ved, at disse ikke går den mindste smule ud over kvaliteten af vores produkter. Vi har haft stor succes med at forene kvalitet og prisvenlighed.

DKBrænde tilbyder hurtig og effektiv levering af brænde. I Næstved og på resten af Sjælland er dette uden beregning og foregår med mobiltruck. Det muliggør, at vi ofte kan placere træet, hvor du ønsker det. Så slipper du for besværet.

Få sundt brænde i Næstved. Vores træ gennemgår den helt rette behandlingsproces

Ubehandlet træ kan indeholde skadelige svampe, hvorfor veludført behandling er nødvendigt i forbindelse med brændeprodukter. Du ønsker ikke at bringe disse svampe ind i dit hjem.Alt vores træ gennemgår en grundig behandlingsproces, der udføres af kyndige fagfolk. Vi tørrer vores produkter ved 150 grader – en temperatur, der dræber selv de med modstandsdygtige svampe.

Når du skal købe brænde i Næstved, er du derfor sikret sundt træ med DKBrænde som din forhandler.

Alt vores træ skoves under reglementerede og ordentlige forhold. Vi har dygtige samarbejdspartnere, der varetager denne opgave med stor professionalisme 

Vi får alt vores træ fra Danmark, Letland, Polen, Tyskland og Sverige, hvor det skoves under streng kontrol. Vores mangeårige og pålidelige samarbejdspartnere står for denne del af arbejdet. De arbejder – ligesom os – seriøst og professionelt med enhver opgave.

Desuden er fyring med træ en CO2 neutral og dermed miljøvenlig energiform.

Vi glæder os til at tage imod lige netop din bestilling.

Læs mere om vores træpiller levering i næstved