Jabo Triangle ildfad

Flere visninger

Jabo Triangle ildfad
1.295,00 kr

Lagerstatus: På lager

- levering 1-7 hverdage

Jabo Triangle ildfad i cortenstål 640 x 640 x 540 mm
Jabo Triangle ildfad der måler 64 x 64 x54 cm. Bålfadet er lavet i det trendy cortenstål som med tiden får en flot patina, der skaber lækre kontraster i naturen.

Det smukke ildfad vil passe flot ind i enhver have og vil med garanti skabe masser af varme og hygge i haven året rundt.

Ildfadet er desuden også velegnet når du vil bage snobrød eller riste skumfiduser

Bålfadet fra Jabo er nem at pakke og fylder ikke meget at opbevare, perfekt at tage med på stranden, sejltur eller picnicturen.

Der medfølger et fad til at sætte selve bålfadet på, så jorden bliver beskyttet mod aske.
Beskrivelse

Detaljer

Jabo Triangle ildfad i cortenstål 640 x 640 x 540 mm Jabo Triangle ildfad der måler 64 x 64 x54 cm. Bålfadet er lavet i det trendy cortenstål som med tiden får en flot patina, der skaber lækre kontraster i naturen. Det smukke ildfad vil passe flot ind i enhver have og vil med garanti skabe masser af varme og hygge i haven året rundt. Ildfadet er desuden også velegnet når du vil bage snobrød eller riste skumfiduser Bålfadet fra Jabo er nem at pakke og fylder ikke meget at opbevare, perfekt at tage med på stranden, sejltur eller picnicturen. Der medfølger et fad til at sætte selve bålfadet på, så jorden bliver beskyttet mod aske.
Yderligere information

Yderligere information

Delivery option levering 1-7 hverdage
Bedømmelser