Ovntørret eg + lufttørret eg (2 tårne)

Flere visninger

Ovntørret eg + lufttørret eg (2 tårne)
4.995,00 kr

Lagerstatus: På lager

- levering 1-7 hverdage

To tætpakkede brændetårne, hvert brændetårnet er ca 1,7 til 1,8 stablet kubikmeter inkl. palle.
Savet i 24-26cm, flækket i gode stykker og håndstablet.
Med dette tilbud får du ét tårn, med det gode egetræ der er helt klar til brug nu, og en palle lufttørret som skal tørre i 3-6 måneder

Med dette sæt brænde har du det helt optimale brænde, egen giver lang brændetid og god flamme


Udvendig mål på pallen:

Højden 200-205cm
Bredden 120-125cm
Dybden 70-85cm

Lufttørret brænde er kendetegnet ved, at træet har været opbevaret udendørs for at opnå den bedst mulige lufttilgang til træet, så træsyren kan komme væk. Dette medfører dog, at regn, fugt og sne kan give overflade-fugtighed, som kan vise sig på lufttørret brænde i form af skimmel, sorte pletter og lignende. Derfor er det afgørende, at det tørres den anbefalede tid under de rette forhold.

Bemærk at denne vare er et naturprodukt, og derfor kan man ikke undgå, at der kommer nogle store eller små stykker i tårnet du får tilsendt.

Bemærk! Vores lufttørret brænde modtages vådt og det kan derfor ikke undgåes, at der kan være små spor af mug på brændet.

Beskrivelse

Detaljer

To tætpakkede brændetårne, hver med 1,7-1-,8 m3 egebrænde. Savet i 24-26cm, flækket i gode stykker og håndstablet. Med dette tilbud får du ét tårn, med det gode egetræ der er helt klar til brug nu, og en palle lufttørret eg til vinter 2023 / 2024. Med dette sæt brænde har du det helt optimale brænde, egen giver lang brændetid og god flamme Udvendig mål på pallen: Højden 200-205cm Bredden 120-125cm Dybden 70-85cm
Yderligere information

Yderligere information

Delivery option levering 1-7 hverdage
Bedømmelser

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?