Ovntørret Ask + Lufttørret Ask (2 tårne)

Flere visninger

Ovntørret Ask + Lufttørret Ask (2 tårne)
3.995,00 kr

Lagerstatus: På lager

To tætpakkede brændetårne, hver med 1,8-2,1 m3 dansk ask. Savet i ca. 24-30 cm, / ovntørret 24-26cm / luftt'rret 25-30cm ) flækket i gode stykker og håndstablet.


Med dette tilbud får du ét tårn, der er helt klar til brug, og ét, der kan være regnvådt, men snart også er klar til brug.


Inkl. gratis levering nu i hele Danmark.

Beskrivelse

Detaljer

Få et tårn, der er klar til brug straks efter levering, og et, der hurtigt bliver det, hvis brændet får lov at stå lidt. Kom i gang med at fyre med det bedste danske askebrænde og få brænde til det næste lange stykke tid ved at benytte dette tilbud

LEVERING ER GRATIS nu i hele Danmark. Vi har egen chauffør og vi holder dig grundigt informeret om, hvornår vi kommer. Du får en SMS dagen før levering og bliver kontaktet igen ca. 30 minutter før levering.

NORMAL LEVERINGSTID ER 1-3 DAGE. Pallevarer leveres med gaffeltruck, som medbringes på lastbilen. Trucken kan køre på de fleste underlag og er 184 cm høj og 230 cm bred. Med udskydelige gafler og lavere højde end normale trucks, kan vi stille pallerne næsten hvor som helst, du måtte ønske. Fyn og Jylland levering til kansten.

Bedømmelser

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?