Lufttørret Svensk Bøg

Flere visninger

Lufttørret Svensk Bøg

Pris: 2.195,00 kr

Specialpris 2.095,00 kr

  • Køb 2 for 1.995,00 kr pr. stk. og spar 5%
  • Køb 3 for 1.945,00 kr pr. stk. og spar 8%
  • Køb 4 for 1.925,00 kr pr. stk. og spar 9%
  • Køb 10 for 1.895,00 kr pr. stk. og spar 10%

Lagerstatus: På lager

Tætpakket brændetårn med 1,9-2,1 m3 lufttørret svensk bøg. Savet i 26-28 cm, flækket i mindre stykker og håndstablet.


Tørretid må påregnes. 1-3 mdr.


Inkl. gratis levering nu i hele Danmark.

Beskrivelse

Detaljer

Bøg har længe været en populær træsort og med dette svenske bøgebrænde får du noget af det allerbedste, du kan fodre din brændeovn med. Bortset fra den navnemæssigt beslægtede avnbøg, er dette vores mest energiholdige brænde målt pr. kubikmeter.

Bøgetræ brænder godt og længe: Det gløder og flammer flot og afgiver masser af varme over lang tid. Vil du slippe for at gå og fyrre hele tiden, er dette således et godt valg.

Brændet her er lufttørret, hvilket samtidig beytder, at det kan have været opbevaret under åben himmel, hvorfor det kan være regnvådt. Tørretid 1-3 mdr, Og der kan være svamp på brændet, da det er lugttørret.

Du må ikke forventet brænde der er super flot.

NORMAL LEVERINGSTID ER 1-3 DAGE. Pallevarer leveres med gaffeltruck, som medbringes på lastbilen. Trucken kan køre på de fleste underlag og er 184 cm høj og 230 cm bred. Med udskydelige gafler og lavere højde end normale trucks, kan vi stille pallerne næsten hvor som helst, du måtte ønske. Fyn og Jylland levering til kansten.

LEVERING ER GRATIS nu i hele Danmark. Vi har egen chauffør og vi holder dig grundigt informeret om, hvornår vi kommer. Du får en SMS dagen før levering og bliver kontaktet igen ca. 30 minutter før levering.

Bedømmelser

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?