Bæredygtig tørt svensk bøg, klar til brug

Flere visninger

Bæredygtig tørt svensk bøg, klar til brug
2.895,00 kr
  • Køb 2 for 2.795,00 kr pr. stk. og spar 4%
  • Køb 3 for 2.745,00 kr pr. stk. og spar 6%
  • Køb 4 for 2.695,00 kr pr. stk. og spar 7%
  • Køb 10 for 2.595,00 kr pr. stk. og spar 11%

Lagerstatus: På lager

- levering 1-3 hverdage

Lufttørret bøgebrændeMed lufttørret bøgetræ fra Dkbrænde får du brænde af absolute fineste kvalitet, behandlet og forarbejdet af folk ansat efter svensk overenskomst.Green Forest Management for bæredygtighedBøgetræet stammer fra Södras egne bæredygtige skovområder i det sydlige Sverige og har vokset i overensstemmelse med Södras Green Forest Management-principper, som sikrer optimal udbytte af skovdriften med størst mulig hensyntagen til skovens trivsel og bæredygtighed.Miljøvenlig tørringBøgetræet fra Dkbrænde er ikke ovntørret med derimod lufttørret i det fri af sol og vind – uden nogen form for energi. Dette gør brændet til et miljørigtigt valg. Energiindholdet i egetræet er 4000-4500 KW/time pr. tonBrændetårne af miljørigtige materialerAlle brændetårne er helt nye og fremstillet af miljørigtige materialer. Selv topafdækningen og spændebåndene er brændbare. Det eneste, som ikke kan brændes, er sømmene, som anvendes til at samle brænde tårnene.


Tætpakket brændetårn med 1,8-1,9 m3 lufttørret svensk bøg. Savet i 24-27 cm, flækket i mindre stykker og håndstablet.


Klar til brug.

Beskrivelse

Detaljer

Lufttørret svensk bøg klar til brug.

Bøg har længe været en populær træsort og med dette svenske bøgebrænde får du noget af det allerbedste, du kan fodre din brændeovn med. Bortset fra den navnemæssigt beslægtede avnbøg, er dette vores mest energiholdige brænde målt pr. kubikmeter.

Bøgetræ brænder godt og længe: Det gløder og flammer flot og afgiver masser af varme over lang tid. Vil du slippe for at gå og fyrre hele tiden, er dette således et godt valg.

Yderligere information

Yderligere information

Delivery option levering 1-3 hverdage
Bedømmelser

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?