Bæredygtig lufttørret svensk bøg, ikke klar til brug

Flere visninger

Bæredygtig lufttørret svensk bøg, ikke klar til brug

Pris: 2.295,00 kr

Specialpris 2.095,00 kr

  • Køb 2 for 1.995,00 kr pr. stk. og spar 5%
  • Køb 3 for 1.945,00 kr pr. stk. og spar 8%
  • Køb 4 for 1.895,00 kr pr. stk. og spar 10%
  • Køb 10 for 1.795,00 kr pr. stk. og spar 15%

Lagerstatus: På lager

- levering 1-3 hverdage

Lufttørret bøgebrændeMed lufttørret bøgetræ fra Dkbrænde får du brænde af absolute fineste kvalitet, behandlet og forarbejdet af folk ansat efter svensk overenskomst.Green Forest Management for bæredygtighedBøgetræet stammer fra Södras egne bæredygtige skovområder i det sydlige Sverige og har vokset i overensstemmelse med Södras Green Forest Management-principper, som sikrer optimal udbytte af skovdriften med størst mulig hensyntagen til skovens trivsel og bæredygtighed.Miljøvenlig tørringBøgetræet fra Dkbrænde er ikke ovntørret med derimod lufttørret i det fri af sol og vind – uden nogen form for energi. Dette gør brændet til et miljørigtigt valg. Energiindholdet i egetræet er 4000-4500 KW/time pr. tonBrændetårne af miljørigtige materialerAlle brændetårne er helt nye og fremstillet af miljørigtige materialer. Selv topafdækningen og spændebåndene er brændbare. Det eneste, som ikke kan brændes, er sømmene, som anvendes til at samle brænde tårnene.


Tætpakket brændetårn med 1,9-2,1 m3 lufttørret svensk bøg. Savet i 26-28 cm, flækket i mindre stykker og håndstablet.


Ikke klar til brug.


Skal færdig tørret 3-6 mdr.


Inkl. gratis levering nu i hele Danmark.

Beskrivelse

Detaljer

Lufttørret svensk bøg der skal færdig tørre 3-6 mdr.

Bøg har længe været en populær træsort og med dette svenske bøgebrænde får du noget af det allerbedste, du kan fodre din brændeovn med. Bortset fra den navnemæssigt beslægtede avnbøg, er dette vores mest energiholdige brænde målt pr. kubikmeter.

Bøgetræ brænder godt og længe: Det gløder og flammer flot og afgiver masser af varme over lang tid. Vil du slippe for at gå og fyrre hele tiden, er dette således et godt valg.

NORMAL LEVERINGSTID ER 1-3 DAGE. Pallevarer leveres med gaffeltruck, som medbringes på lastbilen. Trucken kan køre på de fleste underlag og er 184 cm høj og 230 cm bred. Med udskydelige gafler og lavere højde end normale trucks, kan vi stille pallerne næsten hvor som helst, du måtte ønske. Fyn og Jylland levering til kansten.

LEVERING ER GRATIS nu i hele Danmark. Vi har egen chauffør og vi holder dig grundigt informeret om, hvornår vi kommer. Du får en SMS dagen før levering og bliver kontaktet igen ca. 30 minutter før levering.

Yderligere information

Yderligere information

Delivery option levering 1-3 hverdage
Bedømmelser

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?